Blog? No, videoblog!

No us espereu un curs convencional… Ni unes sessions dins del comú… Aquest dimarts 22 de setembre els dinamitzadors digitals de Treball als Barris hem començat el nou taller de videoblog al Punt TIC Torre del Roser.

Després del vídeo promocional del taller de videoblog, el qual podeu consultar en aquest enllaç del mateix blog de Sant Feliu Innova i on ja apuntàvem maneres de com anirien les coses, ara volem presentar-nos “formalment” i llencem un nou vídeo per a introduir-vos en el món dels videoblogs i per mantenir el ritme del curs més “sonat” de tots els dels Punts TIC.

Els usuaris ja han començat a donar-li forma als seus Vlogs amb un bon grapat d’idees i un munt de ganes de portar-les a la pantalla. Més enllà del que s’esperaven, s’estan tornant uns autèntics freaks dels vídeo-blogs i molt aviat seran uns experts amb els seus propis Vlogs. Tenen idees per tot!

Des de redescobrir la utilitat dels Vlogs introduïnt-los a les escoles, un nou concepte de Vlog per a il·lustració i fins hi tot els Vlogs de gameplays més innovadors.

No diuen què una imatge val més que mil paraules? Doncs veniu i veieu-ho per vosaltres mateixos!

Us esperem al Punt TIC Torre del Roser!

Per a més informació truca’ns al 622 88 33 01, envia’ns un correu a telecentre@santfeliu.cat o apropa’t tant a la Torre del Roser (dilluns a divendres de 10 a 13h) com al Punt TIC Palau Falguera (dimarts de 17 a 19h i dimecres de 16 a 18h).

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.