No t’enredis: Navega per la xarxa!

El passat dia 14 de setembre va començar al Punt TIC Torre del Roser el taller “No t’enredis: Navega per la xarxa!“. Una formació per donar a conèixer de manera global les possibilitats que ens ofereix Internet i els passos bàsics per començar a desenvolupar-nos i moure’ns en un entorn tan ampli. Hem de dir que tot va sobre rodes, ja que tant els usuaris com la dinamitzadora estan encantats emb el grup i els continguts del taller i a més, veure el progrés dels usuaris és tot un plaer!

_DSC0012

En aquests moments estem profunditzant en el tema del correu electrònic: com es crea, com podem enviar documents, com enviar un correu a diverses persones, com adjuntar arxius… i una infinitat de coses més! En les properes sessions, aprofundirem en la navegació i explorarem diferents racons que poden resultar-nos molt útils com per exemple, establir una pàgina d’inici personalitzada, obrir una finestra d’incògnita, fer-nos un perfil a Facebok, registrar-nos per trobar feina, poder esborrar un historial… sempre en funció dels interessos dels usuaris.

Estem coneixent aspectes bàsics però això només és la primera fase, el que ens permetrà posar les bases per arribar a ser uns experts i expertes navegant per la xarxa!

_DSC0018

Tot i que les formacions que estan en marxa acabaran tot just coincidint amb les Festes de Tardor, tornarem amb moltes més propostes. Si estàs interessat/da en participar no ho dubtis, truca al 622 88 33 01, envia’ns un correu a telecentre@santfeliu.cat o apropa’t tant a la Torre del Roser (dilluns a divendres de 10 a 13 h) com al Punt TIC Palau Falguera (dimarts de 17 a 19 h i dimecres de 16 a 18 h).

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.