Finalitzen els darrers tallers. Tornem amb més formacions al setembre!

Avui dijous han finalitzat els tallers d’informàtica bàsica i dispositius mòbils, començats el passat 20 de juliol i completant les 16 hores de formació.

A informàtica ahir van aprofitar la classe per accedir a La Meva Salut i… Us imagineu que han fet? S’han descarregat el Certificat COVID digital de la UE! Acte seguit l’han guardat al núvol (Google Drive) per tal de tenir-ho sempre a l’abast.

Han dedicat aquest últim dia a repassar els temes tractats així com resoldre dubtes diversos. També han fet unes petites mostres de tramitació electrònica amb el DNIe com treure un certificat de a través de la Seu Electrònica de la Seguretat Social.

Darrera classe també per a les alumnes del taller de dispositius mòbils. Els participants surten contents i havent après moltíssimes coses noves com per exemple, crear una presentació en format vídeo amb les imatges que tenen al mòbil afegint-hi etiquetes, textos, música i més…

Avui han estat amb el Google Maps aprenent, entre d’altres coses, com arribar a un lloc des de la teva ubicació real i a buscar les maneres d’arribar en transport públic (trajectes, temps i combinacions).

Aquestes dues formacions han sigut les últimes abans de les vacances. Tornem al setembre repetint les formacions impartides fins ara i incloent alguna de nova.

BONES VACANCES!

Per a més informació sobre els propers tallers, envia un correu electrònic a telecentresf@gmail.com o truca al 93 685 80 24 (horari d’atenció: de 10 a 14 hores). Estarem tancats del 9 al 24 d’agost (ambdós inclosos).

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.