Coneguem a Katherine, una alumne dels tallers del Pla d’Inclusió Digital.

Fa un mes aproximadament que vam iniciar noves formacions després de les vacances d’estiu, i una de les alumnes que hem conegut ha sigut Katherine Crevoisier. El passat mes de setembre va fer amb nosaltres els tallers d’inserció laboral, dispositius mòbils i xarxes socials. En total, 48h de formació en diferents competències digitals al llarg d’un mes.

La Katherine ens explica que porta poc temps a Espanya, tan sols fa aproximadament un any i mig que va arribar del Perú. Per circumstàncies familiars es va veure aquí sola, sense feina, sense res i per acabar de complicar-ho tot, malauradament dues setmanes després d’arribar, al març del 2020, va esclatar la pandèmia de la Covid-19.

És un clar exemple de que per fer les coses, només cal motivació.

Tan sols arribar, va començar a estudiar català al Consorci per a la Normalització Lingüística i ara ja va pel seu tercer nivell. Va cursar una formació de logística i e-commerce amb Solidança, l’entitat també encarregada de les nostres formacions del Pla d’Inclusió Digital. Amb aquestes ganes de formar-se i fer coses i en trobar els nostres tallers, no va dubtar en apuntar-s’hi.

  • Katherine, com et vas assabentar de l’existència d’aquestes formacions?
    • Doncs va ser a la Torre de Can Calders on vaig veure el cartell dels tallers en competències digitals. Allà al Perú moltes coses encara es fan de forma bastant tradicional, amb poca importància del món digital, i aquí tot està molt més informatitzat. Així que vaig veure molt oportunes aquestes formacions per a mi.
  • Què en destaques dels tallers que has fet?
    • Primer vaig fer inserció laboral, que m’ha anat perfecte per millorar la meva cerca de feina. Vaig conèixer l’eina Canva amb la què, amb el suport de Jose el professor, vaig crear el currículum des de zero. Fins i tot he ajudat a una amiga a fer el mateix! També destaco haver après a utilitzar l’agenda del mòbil i el bloc de notes al taller de dispositius mòbils.

Volem agrair-te Katherine el teu temps dedicat a aquesta entrevista i a l’esforç que hi poses sempre. Desitgem que tot et vagi molt bé i t’esperem a properes formacions sempre que vulguis.

Si també t’interessen els tallers del Pla d’Inclusió Digital, no ho dubtis! Envia un correu electrònic a telecentresf@gmail.com o truca al 93 685 80 24 (horari d’atenció: de 10 a 14 hores).

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.