Les formacions del Pla d’Inclusió Digital continuen sense descans i fins i tot amb un nou taller a mida per les AMPA

Al maig del 2021, l’Ajuntament de Sant Feliu a través del programa municipal d’innovació i emprenedoria digital Sant Feliu Innova, va iniciar aquest Pla d’Inclusió Digital. Ara, gairebé sis mesos després, continuem formant persones enriquint-les en competències digitals bàsiques així com el maneig de l’ordinador i telèfon mòbil, l’ús del correu electrònic, Internet i fins i tot capacitant-les per dur a terme tràmits amb suficient destresa.

Actualment s’estan impartint dos tallers al matí i dos per les tardes, un d’informàtica bàsica, dos de dispositius mòbils i un altre creat a mida per les AMPA de les diferents escoles de Sant Feliu. Aquest és el segon taller per les AMPA que realitzem, després del que es va fer als matins entre el 25 d’octubre i el 5 de novembre.

Aquesta nova formació va sorgir de la necessitat identificada en el col·lectiu de mares i pares dels nens i nenes de les diferents escoles de Sant Feliu. Amb la Covid-19 va canviar radicalment la forma de fer les classes, passant de forma sobtada a continuar els estudis amb tauletes o ordinadors i fent ús de diferents eines digitals.

Els pares i mares han estat al costat des del principi donant suport als seus fills, i és per això que vam crear aquest taller què, entre d’altres eines, inclou l’ús de l’ordinador, el correu electrònic l’Internet i el núvol de Google Drive igual que a informàtica bàsica, però també s’afegeixen eines més específiques com el Moddle, el Classroom o les reunions virtuals.

Aquest és un clar exemple de cooperació entre departaments i serveis de l’Ajuntament, ja que aquestes formacions per les AMPA han estat coordinades entre Sant Feliu Innova i el departament d’Educació de l’Ajuntament de Sant Feliu a través del seu Servei de Suport a les AMPA 

Si vols informar-te sobre els propers tallers del Pla d’Inclusió Digital, envia un correu electrònic a telecentresf@gmail.com o truca al 93 685 80 24 (horari d’atenció: de 10 a 14 hores).

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.