Els nous emprenedors audiovisuals de Sant Feliu!

El passat mes de març va néixer a Sant Feliu SKREI STUDIO, una associació cultural que té com a objectiu la difusió i defensa de la cultura a través del mitjà audiovisual. Està dedicada a la creació de contingut audiovisual tant en l’àmbit de la fotografia, com del vídeo, sigui de tipus documental o ficció, videoclips, treballs corporatius i cobertura d’esdeveniments.

LogoSkrei_Inicial

També organitzen projeccions i col·loquis, cinema a la fresca i tallers de formació com el Curs d’Iniciació al Cinema i el Llenguatge Audiovisual que començaran el pròxim 13 d’octubre a l’Ateneu Santfeliuenc.

CARTELL_CURS_gran

SKREI STUDIO està format per tres joves de Sant Feliu amb inquietuds artístiques, culturals, i tecnològiques; i fortament vinculats al teixit associatiu de la ciutat. S’han format a la prestigiosa ESCAC (Escola Superior de Cinema i Audiovisuals de Catalunya), i tenen diversos treballs encetats amb associacions i entitats de Sant Feliu com l’Esplai Sant Llorenç, l’Espeleogrup Santfleiuenc, l’Associació Cultural Folklòrica, el Fet a Santfeliu, l’Ateneu Santfeliuenc…

Aviat tindran disponible la seva pàgina web, però de moment els podeu trobar a les xarxes socials Facebook, Twitter,Instagram i Youtube.

https://www.facebook.com/skreistudio
https://www.youtube.com/channel/UCXYNv8jLF0Z-V-w08bxcR-w

Un col·laborador habitual d’SKREI STUDIO és l’Albert Marsà. En aquest cas l’Albert ha desenvolupat la seva activitat com a autònom del sector audiovisual.

Com a professional del sector ha participat en la realització de videoclips, curtmetratges, llargmetratges, documentals i principalment publicitat.

Actualment, tot i seguir participant com a director de fotografia, o com a operador de càmera en rodatges, centra la seva activitat en la postproducció i principalment en el retoc de color. A més a més de la realització de vídeos l’Albert ha col·laborat com a fotògraf musical amb l’Ovella Negre Rock i amb Bloc’n Roll, a més a més dels seus treballs d’estudi de fotografia.

Podeu trobar més informació dels seus treballs i el seu contacte a la seva web personal:

http://rmarsa.wix.com/marshall101

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.