Així treballem al Punt TIC!

Ja estem a la meitat de la formació “ACCESS avançat: creació i gestió avançada de bases de dades”, una ampliació dels continguts de la passada edició d’aquest curs on els nostres usuaris/es van familiaritzar-se amb els conceptes més bàsics d’aquesta eina ofimàtica.

En aquesta segona meitat del curs, ens estem centrant en el funcionament d’eines més específiques que aquest software incorpora, com ara les taules, les consultes, els informes i la creació de macros amb esdeveniments per tal de fer més amè el treball d’administració i la importació i exportació d’altres formats de bases de dades. Mireu com treballen els participants!

P1020790

Aquest curs va començar el dia 15 de febrer, ja hem fet 4 sessions, i acabarem el proper dijous 10 de març. Estem posant moltes ganes i estem aprenent força tots els continguts, considerant que aquests programes són més complicats i complexos o potser menys intuïtius que molts altres que podem trobar al nostre PC. Access ens acosta a una altra manera de treballar amb les bases de dades i ens obre un nou món de possibilitats. Ben segur que tots/es acabaran diplomats!

P1020789

Recorda que ben aviat iniciarem noves formacions, estigues atent/a al període d’inscripcions.

T’esperem!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.