Primer lliurament de diplomes del 2016!

Ja estan acabant les nostres primeres formacions de l’any 2016, hem arribat amb moltes ganes i això s’ha notat! Us expliquem com han anat aquests cursos…

El primer curs en finalitzar ha estat “Descobreix el PC i Internet” que va finalitzar el 10 de febrer.  En aquest curs hem aprés a utilitzar l’ordinador, saber diferenciar entre hardware i software, els tipus d’icones que hi ha… també hem donat pinzellades sobre Internet, hem parlat dels diferents navegadors que hi ha, ens hem creat un nou correu, hem aprés a enviar arxius, esborrar missatges, esborrar l’historial… i una infinitat de coses més que els usuaris han trobat molt interessants!

20160210_103840

20160210_103742

A continuació, el mateix dia 10, també va finalitzar el curs de “SAP: Sistemes, Aplicacions i Processos per al processament de dades” és a dir, un programa que unifica els diferents àmbits de la gestió de la nostra empresa per fer-la més competitiva i optimitzar els resultats. Per simplificar una miqueta, ens hem d’imaginar SAP com si fos una placa base del joc de Lego i cada mòdul (és a dir, cada àmbit d’acció de la nostra empresa) és com una peça que es fica en aquesta placa base, obtenint al final un software (programari) únic per les necessitats de la nostra empresa; sense que hi hagin dues iguals al món.

DSCF2934

Al dia següent, va concloure el curs de “Blogga’t”, un curs on els usuaris han aprés a crear un blog personal, on podran personalitzar-lo al seu gust i posar els continguts que vulguin. En aquest curs, han aprés a canviar el disseny del blog, com posar-li una capçalera, posar-li música, afegir un cercador, crear pàgines i seccions, compartir-ho en les xarxes socials… coses molt útils amb les que podran treure-li molt de rendiment! Ha estat un curs molt dinàmic, on tots els usuaris han participat d’una manera molt activa. Fins i tot, entre ells es segueixen als blogs!

20160211_121252

20160211_121403

També ahir dia 11, va acabar el curs “d’Access”, un programa de Microsoft Office enfocat a la gestió administrativa de la organització d’una empresa. En aquest curs, els usuaris han aprés a crear taules (l’element principal de la base de dades), també han creat i dissenyat formularis (per fer consultes més fàcilment) i per últim, els informes, que s’utilitzen per buscar dades molt concretes dintre de la nostra base de dades, però amb un disseny específic per després poder imprimir-les.

P1020787

I per últim, avui divendres 12 de febrer, hem finalitzat el curs “Univers Apps”, on en les quatre sessions de durada, els usuaris han aprés a conèixer el seu smartphone i dispositius, com funcionen… Però en general, que és Android i petits tips pel seu òptim funcionament. També s’han treballat algunes aplicacions molt divertides i útils per treure-li més rendiment al seu telèfon intel·ligent.

DSCF2940

IMG_2016-02-12 11-16-16

Tot i que aquestes formacions ja han finalitzat, el dilluns 15 de febrer ja comencem amb noves eines digitals al Punt Tic Palau Falguera. Si estàs interessat, truca’ns al 622 88 33 01 o envia un correu a telecentre@santfeliu.cat

T’esperem!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.