Arriba la primavera amb noves formacions!

Arriba la primavera i el bon temps i que millor forma de celebrar-ho que amb les noves formacions del Punt TIC Palau Falguera! Els mesos de març i abril venim carregats amb una nova oferta formativa per a tot tipus de públics i nivells. Segur que alguna t’interessa…

Cartel marzo-abril

SEO i SEM: posiciona la teva identitat digital en els motors de cerca. Es tracta d’eines que tenen l’objectiu de promoure el teu lloc web mitjançant l’augment de la seva visibilitat als motors de cerca. Amb aquesta optimització, el que es pretén es obtenir una pàgina visible als navegadors i que els possibles clients, usuaris o seguidors d’aquesta pàgina la trobin amb facilitat. Cada dilluns i dimecres de 18:30 a 20 hores del 21 de març al 21 d’abril (8 sessions).

Trucs de Google i seguretat a Internet: millora la teva navegació! En aquest curs, veurem com utilitzar operadors de recerca i trucs que ens ajudin a trobar més fàcilment la informació desitjada, també la importància de les paraules clau, conversions i com buscar imatges, entre d’altres temes. De cara al tema de la seguretat, parlarem del phishing i altres delictes a la xarxa, antivirus, malware i programari maliciós per als nostres equips, correu electrònic, xarxes socials i privacitat… Un curs molt interessant per millorar la nostra navegació i aprendre a protegir-nos. Cada dilluns i dimecres de 9:30 a 11 hores, del 21 de març al 20 d’abril (8 sessions).

Ofimàtica: els programes essencials del nostre PC. L’ofimàtica és un conjunt de tècniques, aplicacions i eines informàtiques que s’utilitzen per optimitzar, automatitzar i millorar tasques i procediments relacionats generalment, amb el treball d’oficina. En aquest curs explicarem de manera breu, però detallada, tot el “combo” d’eines disponibles en els nostres ordinadors com per exemple: el processador de textos, els fulls de càlcul, les eines de presentació, les bases de dades… Si esteu interessats, cada dilluns i dijous de 15:30 a 17 hores, del 21 de març al 21 d’abril (8 sessions).

 – No t’enfonsis: navega per la xarxa! Un curs per tots aquells que saben el més bàsic i tenen ganes de més. En aquestes sessions us transformarem en uns  experts de les xarxes socials i aprendrem tot allò que ens pot oferir Internet més enllà de les imatges de Google. Si estàs interessat, el curs es realitza els dilluns i els dimecres de 9:30 a 11:00 hores, del 24 de març al 19 d’abril (8 sessions).

– Univers apps: la teva app setmanal. Setmanalment, aprendrem  tot el relacionat amb el sistema del nostre smartphone i/o tauleta. A més a més, cada setmana descobrirem una app nova per poder treure-li  el màxim profit al nostre dispositiu. Cada divendres de 9:30 a 11 hores, de l’1 al 22 d’abril (4 sessions).

Si estàs interessat/da en realitzar alguna de les nostres formacions, hauràs de venir presencialment al Punt TIC Palau Falguera, la setmana del 14 al 18 de març i hauràs d’omplir el full d’inscripció per reservar la teva plaça. No oblideu que també haureu de portar una fotocòpia de la vostra cartilla del banc ja que recordeu, les nostres formacions tenen un preu subvencionat de 3,15€ cada curs complet. Us atendrem de dilluns a divendres, matí i tarda en l’horari de formacions habitual. Si necessiteu més informació, contacte amb nosaltres al 622 88 33 01 en horari de 10 a 13 hores i de 17 a 19.30 hores o bé a telecentre@santfeliu.cat

També, posem a la teva disposició altres serveis; com un espai obert d’accés lliure/aula d’estudi per tal que puguis fer ús lliurement dels nostres dispositius amb el suport d’un dinamitzador i tinguis un espai destinat als estudis, ja que la biblioteca està en obres d’ampliació. Tots els dimarts de 17:30 a 19h, dimecres d’11 a 13h, dijous de 18.30 a 20h i tots els divendres d’11:15 a 14h al Punt TIC Palau Falguera.

A més a més, també t’oferim un servei de tutories individualitzades i personalitzades on resoldrem els teus dubtes; això sí, per accedir a aquest servei, primer hauràs de demanar hora i explicar-nos el teu problema, així nosaltres ens ho podrem preparar per donar-te la solució més adient. Les tutories es realitzaran els dimecres de 16 a 18 hores al Punt TIC Palau Falguera amb cita prèvia.

T’esperem!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.