Consulta les ofertes de feina a través de Twitter

Feina Activa és un portal públic i gratuït de la Generalitat de Catalunya pensat per posar en contacte demandants i oferents d’ocupació a Catalunya. El portal vol fer un pas més en la gestió de les ofertes de treball per part dels serveis públics d’ocupació de la Generalitat, per això inclourà no només les ofertes que arriben a les oficines del Servei d’Ocupació de Catalunya (SOC), sinó també les de totes les empreses que vulguin utilitzar aquesta plataforma per cobrir les seves vacants.

Així mateix, els demandants (qualsevol persona que busqui una feina, estigui a l’atur o no) tindran accés, previ registre al portal, a totes les ofertes, i podran inscriure’s en elles i enviar el seu currículum acompanyat de cartes de recomanació i certificats de les seves titulacions. Tota aquesta informació, que podrà adjuntar en format vídeo en un futur, la rebran sense intermediació, les empreses interessades.

Recentment també han creat un espai de microblogging a Twitter, des d’on podràs seguir les actualitzacions i novetats del lloc web a través del següent enllaç al compte de FeinaActiva:

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.