Google llança un dissenyador de plantilles per a Blogger

Trobar un tema o template per a Blogger que s’ajusti als nostres gustos i preferències no sempre és una feina fàcil, tot i ser una eina extremadament senzilla de fer servir per a gent amb pocs coneixements tècnics, alhora de modificar el disseny sí que es necessiten certes nocions d’HTML. Per això aquesta millora que Google ha fet amb els temes de Blogger és una gran notícia.

En aquest vídeo es mostra com funciona aquesta millora

La nova funció s’anomena Dissenyador de Plantilla i permetrà tenir un control molt més gran sobre l’aparença del nostre bloc sense necessitar saber res d’HTML o CSS. Aquesta característica et permetrà la possibilitat de triar no només el disseny en línies generals (com la ubicació de la barra lateral o la mida de la capçalera) sinó també fonts, colors i imatges de fons, a través d’un editor WYSIWYG el que veus és el que et tens).

El dissenyador de Plantilles encara és experimental, però si vols pots accedir-hi des de la versió Blogger en esborrany (que seria com el Labs de Blogger). Les opcions per jugar i experimentar són moltes, val la pena donar-li una oportunitat.

Via: Bitelia

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.