Assessorament i formació a mida: en marxa.

Ahir dimecres es va dur a terme la primera sessió d’assessorament i formació a mida en blocs empresarials per pimes i micropimes, al centre Can Maginàs. Aquesta acció té com a objectiu l’acompanyament de les empreses en la creació d’una bitàcola corporativa.

Fins el mes de maig, els interessats rebran ajut de manera individualitzada a l’hora de crear, personalitzar i començar a actualitzar el bloc. Aquest assessorament s’adapta a les necessitats concretes de cada cas, tenint en compte que el bloc és el nucli del canal 2.0 de l’empresa, i que pot comptar amb tot tipus de serveis complementaris enllaçats, com ara un canal de vídeo, àlbums de fotografies, sistemes d’emmagatzematge i descàrrega de documents, etc.

Les empreses que ho desitgin també es poden acollir al servei d’assessorament en matèria d’estratègia online i posicionament web.

Sense dubte, una bona oportunitat per afegir valor a l’empresa i millorar la gestió de la comunicació amb els mercats.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.