Les empreses treuen partit a blocs, fòrums i xarxes socials

Empreses com La Caixa treuen partit a les aplicacions d’Internet com ara els blocs, les wikis, les xarxes socials… i es que ha plogut molt des de que La Caixa va treure la seva plataforma virtual de formació.

Segons Xavier Coll, Director de RRHH de la financera, la Web 2.0 els ha permès crear un espai virtual a on els empleats i empleades poden compartir les seves experiències relacionades amb la solució de problemes que es plantegen en el seu dia a dia professional. Es a dir, els ha permès crear una eina de treball oberta i participativa on els treballadors esdevenen en professors per als seus companys, en aquelles matèries que més dominen.

Virtaula, que així és com s’anomena la plataforma, ha rebut el premi a la millor iniciativa de formació a través d’Internet de l’any en un entorn empresarial. (Associació Espanyola de Formació Online)

Aquí us deixem el vídeo promocional:

Són moltes les empreses i financeres que s’estan pujant al tren de les Tecnologies de la Informació i la Comunicació, sobre tot des de que Internet ofereix eines 2.0 fàcils d’utilitzar, amb grans avantatges per al negoci i amb diversos usos empresarials com és la formació (l’exemple de Virtaula n’és un cas), la comunicació, la publicitat, la motivació, el màrqueting, la innovació, la investigació…

I tu, ja li treus partit a les eines Web 2.0 aplicades al negoci?

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.