Últims dies dels alumnes de xarxes socials i dispositius mòbils

Demà dimecres finalitzen els dos tallers dels que us hem anat fent seguiment durant la setmana passada, xarxes socials i dispositius mòbils, en els quals s’hauran format catorze persones apuntades pel seu compte, interessades fent formacions anteriors o derivades de diferents departaments de l’Ajuntament com Atenció a Discapacitats i Serveis Socials.

Durant aquests 8 dies, estant aprenent multitud d’eines, aplicacions, xarxes, webs diverses, etc. Ahir, per exemple veiem a la Encarna i la Mercedes de curs de dispositius mòbils, practicant amb l’aplicació VN per muntar i editar vídeos amb el mateix mòbil. Se’ls hi dóna força bé, ja que les vam veure afegint-hi text al vídeo i música de fons.

A la dreta, la Greis i la Josefa estaven ajudant-se entre elles enviant-se missatges l’una a l’altra a través del WhatsApp. La Josefa, va sortir contenta de classe explicant-nos que ha après a utilitzar el micròfon del mòbil per escriure frases sense tocar el teclat.

Al taller de xarxes socials, ahir van parlar de YouTube. No deixa de ser una xarxa social més, ja que serveix per compartir contingut amb la gent i aquesta pot formar part d’aquest contingut a través dels comentaris. A part de comentar vídeos i respondre a comentaris d’altres persones, van practicar les llistes de reproducció, creant una per a música i una altre per a pel·lícules. A la imatge veiem al Sergio i en Luis juntament amb en José, el docent.

Per a més informació sobre els propers cursos, envia un correu electrònic a telecentresf@gmail.com o truca al 93 685 80 24 (horari d’atenció: 10 a 14 hores).

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.