Els/les alumnes acaben la setmana amb molts aprenentatges

Avui divendres, els i les alumnes dels tallers de xarxes socials i dispositius mòbils, finalitzen el 5è dia de formació on han après molt més del que s’esperaven.

A xarxes socials han estat treballant el Twitter, començant per crear i configurar el compte i un cop fet això, han estat practicant fent piulades, seguint altres comptes i acceptant seguidors. A la imatge, amunt, veiem a la Mari Carmen i la Júlia practicant-ho.

Amb el Facebook han fet el mateix i precisament la Júlia Muñoz, una de les set persones formant-se en aquest taller, ha explicat que administra fins a onze grups, déu n’hi do! Avui mateix han estat aprenent a fer servir el WhatsApp Web i han vist el senzill que és utilitzar l’aplicació de missatgeria instantània des de l’ordinador, com veieu a la part de baix de l’anterior imatge.

Existint Internet, no importa que els mòbils d’avui dia no tinguin ràdio, oi? Doncs una de les coses que han fent al curs de dispositius mòbils és aquesta, aprendre a baixar-se Apps de diferents ràdios i fer-les servir. S’han adonat que és molt més fàcil del que pensaven. Han estat descobrint i utilitzant més aplicacions com Snapseed de Google on han après a editar i retocar fotografies i imatges.

En aquesta foto, veiem a José, el formador, ajudant a la Mercedes a traduir textos ràpidament amb el telèfon. La propera setmana seguiran aprenent, ja que encara els hi queden tres dies en aquestes formacions

Si vols informació sobre els propers cursos, envia un correu electrònic a telecentresf@gmail.com o truca al 93 685 80 24 (horari d’atenció: 10 a 14 hores)

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.