Octubre al Punt TIC…més novetats!

L’octubre arriba amb més cursos i tallers!

Per una banda continuem amb l’alfabetització digital bàsica. Aquest octubre oferim cursos de xarxes socials i ús de mòbils i a més, realitzarem un nou curs per informar-te sobre Identitat Digital.

I els tallers? Aquest octubre oferim tallers ben variats! Podràs saber més del món de Youtube, controlar el consum de dades, fer la compra per internet o iniciar-te en l’animació Stop-Motion, una forma de fer curtmetratges amb un telèfon mòbil, animació en estat pur !!

Si  et vols apuntar als cursos i tallers,  fes-ho AQUÍ

Tenim per a tu els següents cursos:

Xarxes socials 2:  Dimecres 10, 17 i 24 i 31 d’octubre de 17:30 h a 19:30 h.Tornem a l’octubre amb la segona part d’aquest curs de xarxes socials.Saps que és el Facebook, el Twitter, Youtube, Linkedin o Instagram?? Què són les xarxes socials, com crear un perfil i tenir cura de la teva privacitat? Coneixerem les xarxes socials més utilitzades!, vine a aprendre d’aquests temes i més!

Ús de mòbils: Dimarts 9, 16, 23 i 30 d’octubre de 10:30 h a 12:30 h. Si vas una mica perdut/da amb el teu telèfon mòbil, si necessites saber com s’utilitza, com baixar-te aplicacions, com enviar els teus missatges, o com fer trucades o videotrucades; vine i participa d’aquest curs on aprendràs a treure-li profit al teu mòbil!

Marca Personal, Identitat Digital: Dies Dijous 4, 18, i 25 d’octubre, de 17:30 h a 19:30 h. Quina imatge tenim a la xarxa? Com podem millorar-la?.

Si tens dubtes, si encara no coneixes molt bé la importància de la nostra imatge a Internet, parlarem de tot això i més en aquest curs de dos dies.

Participa en els tallers d’un sol dia:

Què és Youtube i com funciona? Divendres  19/10 de 10:30 h a 12:30 h. Sessió única. Si encara no coneixes aquesta xarxa social, si no saps com buscar contingut,  crear un compte, pujar un vídeo, o fer una llista de reproducció;  apunta’t aquest taller d’una única sessió.

App’s que més consumeixen: Se’t descarrega el mòbil massa sovint? Se’t consumeixen ràpidament les dades mòbils? Et queda poca memòria al teu telèfon?  Divendres 5/10 de 10:30 h a 12:30 h. Algunes aplicacions fan treballar massa al teu telèfon. Vine a aquesta sessió única on parlarem de quines aplicacions consumeixen més i quines alternatives podem trobar!

Com fer compres per Internet? Seguretat en les transaccions electròniques: Sessió única dies divendres 26/10 de 10:30 h a 12:30 h. Encara tens dubtes al moment de realitzar compres per Internet? Vols saber com comprar i pagar de forma segura? En aquest taller sessió única t’ajudarem a conèixer com comprar i quines són les transaccions electròniques segures.

Inicia’t a l’animació Stop Motion: Una forma divertida d’introduir-se al món del cinema! Sessió única . Dilluns 29 d’octubre de 17:30 h a 19:30 h. Vine a un taller entretingut i divertit on aprendrem a fer una animació amb una aplicació del mòbil. Animació en estat pur! Obert a grans i petits.

Informa’t i anima’t a participar!

Octubre 2018 en diseño (1)

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.