Moltes novetats aquest setembre al Punt TIC!!!!

El setembre arriba amb novetats per una banda i continuïtat en l’alfabetització digital bàsica. Continuem oferim els cursos d’Ofimàtica Bàsica i Xarxes Socials i els tallers seran variats: com fer unes ulleres de Realitat Virtual, com descarregar programes de manera segura, sistemes per desar informació digital o una sessió monogràfica dedicada a la missatgeria instantània.

Si  et vols apuntar als cursos i tallers,  fes-ho a través del nostre formulari d’inscripcions

Tenim per a tu els següents cursos:

Ofimàtica inicial 2
Dijous 6, 13, 20 i 27 de setembre, de 17:30 a 19:30 h
Saps d’Ofimàtica? Vols aprendre a fer servir les eines de l’Office? No et perdis aquest curs on podràs practicar i coneixeràs les eines d’office més utilitzades!

Xarxes socials
Dimecres 5, 12 i 19 de setembre de 17:30 a 19:30 h
Saps  utilitzar el Facebook, Twitter, Youtube, Linkedin o l’Instagram? Què són les xarxes socials, com crear un perfil i tenir cura de la meva privacitat? Coneixem les xarxes socials més utilitzades! Vine a aprendre tots aquests temes i més.

També pots participar als tallers d’un sol dia

Missatgeria instantània
Divendres 14 de setembre de 10:30 a 12:30 h
Sessió única.
Si vols conèixer quines Apps de missatgeria instantània existeixen i com utilitzar-la. Si vas una mica perdut i no saps com enviar o rebre missatges per Whatsapp, Messenger i altres. Participa d’aquest taller on t’ensenyarem com utilitzar-los i treure profit del teu telèfon. Aprèn! Comunica’t!

Fes les teves ulleres de realitat virtual
Dimarts 18 de setembre de 17:30h a 19:30 h
Sessió única.
Vols saber què és la realitat virtual? Vols participar d’un taller divertit on farem unes ulleres de realitat virtual amb materials reciclables? Aprendràs a fer el teu propi dispositiu de visualització, que permet reproduir imatges creades per ordinador sobre una pantalla molt propera als ulls. Tindràs les teves pròpias ulleres de RV!

Emmagatzematge informàtic
Divendres  28 de setembre de 10:30 a 12:30 h
Sessió única.
Com guardem la informació als dispositius electrònics? Quants tipus d’emmagatzematge hi ha? Podem tenir la nostra informació organitzada i ben emmagatzemada? Vine i participa en aquest taller d’un sol dia.

Descarrega programes de forma segura
Divendres 21 de setembre de 10:30 a 12:30 h
Sessió única.
Vas una mica perdut/da amb l’ordinador i no saps com identificar programes gratuïts a internet, com baixar-los al teu ordinador i com instal·lar-los correctament i de forma segura? Aquest taller t’explica com!

Setembre 2018

Informa’t i apunta-t’hi!

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.