Lliurament de diplomes al Punt TIC!

Marxem de vacances de Setmana Santa i amb nosaltres, els i les usuàries que recentment, han rebut el seu diploma al Punt TIC Palau Falguera. Voleu saber quines formacions han fet?

No t’enfonsis: navega per la xarxa!

Els nostres usuaris ja han perdut la por a Internet i ara ja naveguen com uns experts! Hem creat un correu electrònic, hem après a adjuntar arxius i a enviar-los. També els hem ensenyat la plataforma de Youtube perquè es puguin crear el seu propi canal i veure els vídeos que vulguin.

Marketing Digital 3.0. – Optimització del teu negoci i disseny de publicitat:

En aquest curs hem après tècniques per millorar la reputació del nostre negoci on-line i diferents eines per generar continguts més atractius per les nostres xarxes socials.

Tractament de fulls de càlcul: Excel Mitjà

És la continuació del curs anterior, on els nostres usuaris han seguit amb la seva formació per fer-se més experts en aquesta eina tan popular. Han après a fer gràfics, fòrmules, taules dinàmiques… i una infinitat de coses més.

Android II: el sistema operatiu smartphone més popular!

Un curs per aprendre els fonaments del nostre telèfon i per perdre la por a l’hora de fer ús del nostre dispositiu mòbil.  A part, diferents aplicacions amb les què treure el màxim profit al nostre smartphone.

Si voleu més informació d’aquests o altres cursos, podeu trucar al telèfon 93 666 61 80 en l’horari habitual de formacions (dilluns a divendres, matí i tarda), fer-nos una visita al c/ Falguera, 6 o bé enviar un correu electrònic a telecentre@santfeliu.cat

Recordeu que teniu a la vostra disposició també, altres serveis com l’espai obert d’accés lliure/aula d’estudi per tal que puguis fer ús lliurement dels nostres dispositius amb el suport d’un dinamitzador i tinguis un espai destinat als estudis, ja que la Biblioteca Montserrat Roig està de trasllat. Tots els dimarts de 17 a 19 h, dimecres d’11 a 13 h i tots els divendres d’11 a 13 h al Punt TIC Palau Falguera.

A més a més, també t’oferim un servei de tutories individualitzades i personalitzades on resoldrem els teus dubtes; això sí, per accedir a aquest servei, primer hauràs de demanar hora i explicar-nos el teu problema, així nosaltres ens ho podrem preparar per donar-te la solució més adient. Les tutories es realitzaran els dimecres de 16 a 18 h al Punt TIC Palau Falguera amb cita prèvia.

Forma’t en eines digitals al Punt TIC!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.