Jornada ‘Els governs locals davant el repte del web 2.0’

El proper 17 de maig es celebrarà aquesta jornada, anomenada Els governs locals davant el repte del web 2.0 i organitzada per Localret i l’Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat, on es posarà damunt la taula el nou escenari que comporta el fenomen de la web 2.0 a les administracions: s’ha acabat amb el model jeràrquic d’Internet, l’usuari deixa de tenir un paper testimonial o passiu i el converteix en protagonista, etc.

En aquesta jornada, adreçada a responsables polítics i tècnics dels ens locals, participaran des de representants de diferents administracions i institucions, que ens explicaran com encaren aquests reptes, fins a promotors de diferents iniciatives ciutadanes, del teixit associatiu i empresarial.

Data: dilluns 17 de maig de 2010
Lloc: Palau Falguera (c/ Falguera 6, Sant Feliu de Llobregat, mapa)
Inscripcions: gratuïtes, omplint aquest formulari.
Horari: de 10:00 a 14:00

Programa

10:00 h. – Inauguració de la jornada a càrrec de Juan Antonio Vázquez, alcalde de Sant Feliu de Llobregat, i Pere Navarro, president de Localret i alcalde de Terrassa.

10:15 h. Presentació de la Guia 2.0 Localret a càrrec de Miquel Matavacas, assessor del Gabinet institucional de Localret.

10:45 h. Pausa cafè

11:15 h. Taula rodona: Open government. Riscos i avantatges

  • Josué Sallent, director general de la Societat de la Informació del Departament de Governació i Administracions Públiques de la Generalitat de Catalunya.
  • Bernat Costas, regidor de l’Ajuntament de Tordera i conseller comarcal del Maresme.
  • Juan Ignacio Soto, secretari general de la Diputació de Girona i President del Col·legi Oficial de Barcelona de Secretaris, Interventors i Tresorers d’Administració Local (CSITAL).

Modera: Albert Batlle, director del programa de Ciències Polítiques de la Universitat Oberta de Catalunya.

12:30 h. Taula rodona: El poder en mans de la ciutadania

Modera: Marc Vidal, director de Cink Shaking Business i autor del blog marcvidal.cat.

13:15 h. Conclusions i cloenda

  • Josep Lluís Fernández Burgui, primer tinent d’alcalde i president de l’Àrea d’Innovació, ocupació i promoció econòmica i de serveis socials de l’Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat.
  • Joan Miquel Piqué, director general de Localret.
Més informació | Programa de l’acte (PDF) | Inscripcions

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.