S’agiliten els tràmits per a la creació d’empreses d’autònoms

Els autònoms podran crear empreses amb un procediment administratiu telemàtic únic i integrat, les persones emprenedores tindran a la seva disposició una eina que farà més fàcil, ràpida i còmoda la creació d’empreses aglutinant en una sola gestió diversos tràmits administratius. El nou sistema de tramitació telemàtica suposa la substitució fins a 12 formularis administratius.

A partir d’ara, es podran realitzar de forma unificada els tràmits amb l’Agència Estatal d’Administració Tributària, amb la Seguretat Social, la reserva del domini d’Internet “.es”, la notificació de fitxers de dades de caràcter personal o la sol·licitud del nom o la marca comercial.

Més informació | Circe

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.