InfoONLINE 17, l’informatiu mensual

Amb la visualització dels InfoONLINE pots estar al dia de les diverses actuacions i novetats que es duen a terme a Sant Feliu del Llobregat en relació amb les noves tecnologies i la inclusió digital. Si vols llegir els antics, o no et vols perdre les novetats et pots subscriure al Canal de YouTube i estar permanentment actualitzat.

En aquest últim InfoONLINE podràs saber més sobre:

  • Els tràmits online que pots fer amb l’administració local: aquest primer trimestre del 2010 l’ajuntament vol donar un nou impuls a l’administració electrònica amb la posada en marxa de la “Carpeta Ciutadana“, un entorn privat i personalitzable, accessible a través de la web de l’Ajuntament i des d’on ciutadans, entitats i empreses podran consultar des de la web de l’ajuntament des d’on podran consultar la documentació pròpia, l’estat dels tràmits o realitzar-ne de nous.
  • L’acreditació ACTIC: la Generalitat ha creat aquesta acreditació de competència de TIC que permet demostrar als ciutadans el nivell de coneixements que tenen en l’ús de les TIC davant de qualsevol empresa o administració pública. Al CIFO de Sant Feliu pots anar a realitzar l’exàmen.
  • IV Congrés de la Cibersocietat 2009: el desenvolupament d’aquest congrés, organitzat per l’Observatorio para la Cibersociedad (OCS) i el Citilab, no és com la majoria de congressos, ja que tot es realitza de forma virtual: des de la pròpia web del congrés es pot accedir a les diferents comunicacions ordenades en 6 eixos temàtics diferents (Educació, Ciència i Investigació, Comunicació, Economia, Política i Cultura), consultar-les i posteriorment comentar-les en un fòrum específic.
  • I per últim, el cas d’èxit dels Diables de la Salut, que aposta per l’ús de les noves eines per millorar la comunicació entre ells, en aquest cas amb Google Groups.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.