Suport online per emprenedors

INICIA és un nou portal adreçat als emprenedors que vulguin crear el seu propi negoci. El web ofereix eines per saber si estem motivats o exemples de models de negocis d’èxit, a més de ser un centre de suport per a empresaris de tot Catalunya.


Aquesta iniciativa forma part del pla del Departament de Treball de la Generalitat de Catalunya destinat a donar un suport integral a la creació d’empreses mitjançant la informació, orientació i formació a les persones emprenedores. Té quatre programes en marxa destinats a les dones emprenedores, que posa l’èmfasi en al conciliació entre la vida familiar i laboral, els autònoms, cooperatives i societats laborals i joves emprenedors.


El web es divideix en tres categories:

  • Motivació: on pots avaluar la idea de negoci i saber si es tenen aptituds o motivació per portar-la a terme. 
  • Creació: permet crear un pla d’empresa a partir d’exemples, estudiar la viabilitat i fonts de finançament, i t’ensenya les passes a seguir per a crear una empresa. 
  • Creixement i consolidació: destinat a gent que ja hagi creat la seva pròpia empresa i cregui que ja ha arribat el moment de consolidar o fer créixer el negoci, en aquest apartat hi ha tot el suport necessari per tenir més garanties i possibilitats d’èxit en aquest procés de creixement: recerca de finançament, espais d’innovació i internacionalització, eines de gestió empresarial, etc. 

El web també disposa d’un Servei d’assessorament personalitzat de 174 entitats distribuïdes per tot Catalunya, el Departament de Promoció econòmica de Sant Feliu de Llobregat n’és una d’elles, pots contactar amb ells al centre de Can Maginàs: c/ Hospitalet nº 25, 936.850.783, maginas@santfeliu.cat.

FONT: La Malla

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.