Bodas Navarro Marín, dos comerços units per la xarxa

La floristeria Flors Mas Lluhí, amb 10 anys d’història a Sant Feliu, i el centre d’estètica Pilar Marín, oberta al públic fa 4 anys, estan situades al passeig Compte de Vilardaga (números 132 i 154, respectivament). Fa pocs dies els vem anar a visitar perquè ens expliquessin una iniciativa innovadora de col·laboració que va sorgir entre aquests dos comerços ara ja fa pràcticament un any.

Com que els dos negocis estaven relacionats amb el món de les bodes, es van unir per oferir un servei més complet en el que unien les decoracions florals amb els pentinats de núvia en una única web, amb ofertes, promocions, una tenda virtual, etc.

Però qui millor que ells mateixos per explicar-nos la seva iniciativa:

L’opció de decantar-se per un canal de comunicació virtual la van prendre com una estratègia per connectar i donar-se a conèixer entre el públic jove, aquell que busca informació relacionada amb la seva boda bàsicament a Internet. Per això van crear una marca (Bodas Navarro Marín) i una imatge conjunta, ara estan treballant per millorar la seva presència a la xarxa, actualment disposen de:

1) Web: operativa des del gener passat, dissenyada per una empresa externa, però que el manteniment dels continguts el poden fer ells de forma autònoma, tot i que no és molt complicat sí que els exigeix certa dedicació.


2) Tenda online: des de la mateixa web es pot accedir a una tenda online des d’on es poden adquirir tota mena de productes, que s’envien posteriorment per missatgeria. De moment no han rebut molts contactes a través de la web, per això estan en fase de promocionar-la.


3) També tenen un blog com a estratègia per generar més moviment, ser més dinàmics, aportar idees, que els clients puguin també intervenir, etc.


Fa un temps van realitzar una formació gratuïta sobre posicionament web que es feia des de l’Ajuntament, i posteriorment van rebre l’assistència personalitzada de l’expert que feia aquesta formació sobre quines millores podrien fer a la seva web o al blog.

Recordeu que l’assessor TIC és un servei municipal que l’Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat posa a l’abast de tot el teixit productiu de la ciutat. Podeu contactar amb l’assessor a l’espai-bústia de consulta de l’expert respon per fer qualsevol consulta en matèria d’innovació, Internet i les TIC a la vostra empresa.

Volem ser els vostres facilitadors TIC.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.