Obayoo: crea una xarxa de microblogging privada per la teva empresa

Obayoo és una solució online que permet la creació de xarxes de microblogging privades per a empreses, i què vol dir aplicar aquest concepte al món de l’empresa? Doncs que aquesta eina ofereix la possibilitat als membres d’un mateix entorn corporatiu d’estar en permanent contacte, indicant en què s’està treballant, compartir continguts, ja siguin texts, arxius, imatges o enllaços. Això ho permet perquè els membres de la xarxa disposaran dels seus seguidors i persones que segueix (similar als seguidors del Twitter), amb la qual cosa podran veure totes les aportacions dels seus col·legues dels grups a què pertanyi.

L’únic que fa falta per registrar-te a la web d’Obayoo i començar a crear la teva xarxa de microblogging és una adreça electrònica empresarial, a on s’enviarà un enllaç d’activació per seguir amb el procés de registre. Una cop registrat, l’administrador de l’espai haurà d’incorporar a la mateixa xarxa l’organigrama o estructura de que disposa la seva mateixa empresa. A més, disposa dels mecanismes necessaris per a la gestió de diferents aspectes de la xarxa (gestió de membres, polítiques de la xarxa, múltiples administradors, etc).

Obayoo t’ofereix la possibilitat de crear grups tant públics com privats dins d’una mateixa xarxa, d’aquesta manera permet que membres d’aquesta xarxa estiguin amb contacte amb els clients. Per incorporar clients a un grup s’utilitzaran els seus propis comptes de correu electrònic.

La interfície és fàcil d’usar i bastant intuïtiva, oferint a les empreses una nova via de comunicació entre els seus treballadors, socis i clientes, amb la possibilitat d’augmentar l’eficiència i la productivitat. A més, és una eina completament gratuïta. Un altre exemple d’aplicació pensada pel microblogging empresarial seria Yammer.

Font: Genbeta

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.