Sant Feliu Innova estrena pàgina a Netvibes

Acabem d’obrir un nou canal de comunicació, en aquest cas una pàgina web pública al Netvibes, on es recullen la resta de canals de comunicació que tenim (Twitter, Blogs, Youtube, etc), i des d’on es pot veure de manera ràpida i senzilla els continguts més actualitzats, així com enviar-nos algun missatge, subscriure’t a les novetats, etc. Properament anirem afegint enllaços que puguin ser d’interès.

Tu també et pots crear un compte al Netvibes per tenir centralitzats els RSS de tots els llocs web que consultes habitualment. Té l’avantatge que al consultar-se via web, és independent de l’ordinador des del qual et connectis. A més pots afegir altres continguts com el teu correu, actualizar el teu estat del Facebook des de la pròpia aplicació, tenir informació sobre el temps de la teva ciutat, etc. La informació que emmagatzemis al Netvibes la pots fer privada o pública.

Si vols pots consultar aquest tutorial on s’explica com registrar-se al Netvibes i afegir canals RSS.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.