Jornada "Blogs corporatius" i 60 milions de bitàcoles

I també el dijous però a la tarda Sant Feliu On Line vam assistir a la Jornada que organitzava al CaixaForum la Fundació Barcelona Digital i el CIDEM: “Blogs corporatius: el repte de la comunicació a les empreses.

Actualment existeixen gairebé 60 milions de blogs al món on persones de tot tipus es comuniquen entre si en una xarxa que no coneix fronteres de països. Per aquest motiu resulta transcendental la incorporació també d’empreses i institucions a aquest diàleg continu que s’està generant a Internet. Aquest debat pretenia mostrar quines són les tendències, quines problemàtiques poden trobar-se i les claus per la incorporació a la blogosfera.
Hi havia 4 convidats:

Enrique va introduir una entrada o post sobre la jornada al seu blog, també va fer una entrada en Fabian, en Claudio tampoc va fallar ni en Hugo que va fer un post contundent.

La presentació del reconegut blogger Enrique Dans va ser molt gràfica i didàctica. La seva xerrada d’introducció als BLOGS i les seves possibilitats ha agradat molt a Sant Feliu On Line.

Va recomenar la lectura del Cluetrain Manifesto, un polèmic i interessant llibre de referència al món dels consumidors i organitzacions, gairebé d’obligada lectura, d’on va citar la frase que els mercats són converses.
Gran reflexió també de Enrique Dans sobre que Internet ha donat veu a les persones i no pot ser controlat per les empreses.
.
També ha fet incidència la importància de saber que diuen de nosaltres a Internet i la blogosfera i com aconseguir-ho mitjançant les funcionalitat que ofereixen eines com Technorati, o sigui el Google de los blogs, Technorati és el cercador més popular orientat al món Blog, aquí ens ho expliquen. També Google Blogsearch, Icerocket i Blogpulse. A això de saber “de que diuen de tu” ho anomena Enrique “saber mesurar el karma blogosfèric”.

Molts dels assistents a la jornada eren bloggers i han incorporat les seves entrades a Internet:

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.