Comerç online: Neutronic

Neutronic és un comerç de Sant Feliu de Llobregat, ubicat al barri de Falguera, que es dedica a la venda, distribució i reparació de material electrònic, informàtic i consoles i videojocs.

Veient l’augment en la tendència a no sortir de casa per comprar alguns dels productes que distribueixen van decidir obrir un nou canal de comunicació i venda on line. Tal com comenten, la majoria de compradors d’aquests productes tecnològics, especialment els relacionats al món dels videojocs, acostumen a fer ús de fòrums i webs on s’informa dels productes i després és fàcil que la compra també la vulguin fer a través d’Internet.

Per una banda ens expliquen que aquest sistema de venda és més còmode pel client, que ja no ha de sortir de casa, tot i que no tothom se’n refia encara al 100%. Per això molts dels clients, un cop feta la compra volen assegurar-se de la recepció del pagament i la comanda trucant directament a la tenda.

L’evolució del negoci (aproximadament un 30% de les compres que tenen són per Internet) els està fent plantejar separar molt més l’activitat de la tenda física, de l’activitat de la tenda virtual, plantejant-se, inclús, destinar exclusivament una persona al comerç virtual.

2 pensaments sobre “Comerç online: Neutronic

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.