Una cansaladeria 2.0 ?!?

Recordeu aquestes dues entrades?

Totes 2 parlaven d’emprenedoria, comerços i petites i mitjanes empreses amb iniciatives 2.0 (blog, videoblog, canal de YouTube, xarxa social…) d’informació i comunicació.
Avui li toca a Cansaladeries Medrán, la cansaladeria 2.0

Cansaladeries Medrán és una pime (petita i mitjana empresa) amb 50 anys d’experiència i amb un clara aposta per la innovació i evolució constant.

La seva pròpia descripció és: “Cansaladeries Medrán treballa amb passió per les coses ben fetes“.

Cansaladeries Medrán disposa d’un lloc web www.medran.cat/ que pretén ser alguna cosa més que una web corporativa, amb un acurat disseny i que permet a l’usuari pot conèixer en profunditat els valors, la història i els productes de Medrán.

Però la novetat fonamental consisteix l’ús intensiu de les eines de la web 2.0, posades a disposició d’usuaris i clients, que fan de Cansaladeries Medrán una de les primeres xarcuteries i cansaladeries 2.0 en apostar per aquests continguts i eines. Amb aquestes eines de presència a Internet obre un nou aparador que permet viure una experiència gastronòmica des d’un ordinador.

En paraules de Manel Medrán, administrador de la companyia, citades a admira!: “hem optat per fer una gran aposta a Internet. La nostra societat està cada cop més connectada i cal donar servei també a la xarxa”.

Al seu espai a Internet també podem trobar aquesta declaració de principis: “Internet és una gran conversa, i a Medrán volem conversar amb els nostres clients. Conscients que molts clients utilitzen Internet per fer les seves comandes, volem obrir nous espais on seguir aquesta conversa“.

L’esmentada web permet fer comandes que seran enviades a domicili, així com consultar la gamma de productes, una guia sobre el pernil ibèric i enllaços a:

En relació a això Manel Medrán afegeix a admira!: “Volem interactuar amb els nostres clients, volem saber les seves opinions: volem que participin al nostre bloc, que ens afegeixin a les seves xarxes de Facebook i que mirin els nostres vídeos. Volem aportar contingut a la xarxa sobre la nostra experiència”.

Mireu el vídeo que s’han fet:

De cara a la celebració del Dia d’Internet que es va celebrar el 17 de maig de 2008, Medrán va instal·lar un ordinador portàtil a la parada del Mercat Creu Alta per tal que els clients coneguin la nova web. També es van comercialitzar “arrobes” de pernil salat i mantega.

Felicitats per ser tan on line !!!

Recordeu que si sou una botiga, microempresa o pime de Sant Feliu ens agradaria conèixer de primera mà la vostra experiència amb eines 2.0.

Ja sabeu també que podeu enviar les vostres consultes a sfol.sfol@gmail.com o fer-les directament a la secció “L’expert respon“.

Així de senzill !

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.