Currículum on line

El currículum Vitae (del llatí “carrera de la vida”) és una eina imprescindible a l’hora de posar-nos a buscar feina, de fet, el currículum serà el primer contacte que tindrem amb l’empresa per la qual volem ser contractats. Per entendre la seva importància hem de pensar que el currículum és l’aparador de la nostra formació, experiència i de les nostres habilitats, per aquest motiu tenir un currículum atractiu als ulls de l’empresari ens pot facilitar molt la recerca de feina.

Vista la importància d’aquest document, el SOC (Servei d’Ocupació de Catalunya) ha posat en marxa des de la seva pàgina web una eina per poder fer el currículum, d’una manera senzilla i ràpida, amb el qual podrem transmetre d’una forma atractiva i eficaç la nostra candidatura.

El currículum, que es pot fer tant en català com en castellà, es fa en cinc passos, on haurem d’omplir diversos camps referents a la nostra formació, experiència laboral, dades personals, coneixements, etc… El procés és apte per a tothom ja que ve totalment guiat i amb exemples clars que ens ajuden a omplir aquells camps on tinguem més dificultats.

Un cop acabat, podrem guardar-lo al nostre ordinador, modificar-lo amb un processador de textos (Word, Openoffice…) o bé enviar-lo directament per correu electrònic.

Per visitar directament l’apartat de la web del SOC on es pot fer el currículum apreta aquí

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.