Els i les alumnes d’informàtica i mòbils segueixen formant-se sense parar.

Els participants de les dues accions en marxa aquests dies i fins el proper dijous 29, continuen aprenent multitud d’eines ben pràctiques.

A informàtica bàsica, ahir van estar gestionant arxius i carpetes al propi ordinador. Núria, la docent, els va fer portar un pendrive amb el qual també van treballar. Van crear carpetes, les hi van posar nom, van moure arxius a dins, van copiar-los també al llapis de memòria USB i els van eliminar de l’ordinador.

Avui han fet quelcom semblant però amb el Drive de Google. Ja sabeu que quan descarreguem diversos arxius del Drive (com poden ser fotos) es baixen unificades en una carpeta comprimida, no? Doncs a classe han après a fer això mateix i a descomprimir aquesta carpeta per poder utilitzar els arxius baixats.

En el torn de dispositius mòbils també segueixen aprenent sense parar. Avui han estat una estona coneixent Wallapop, la coneguda aplicació de compravenda de segona mà. Diverses persones volien saber com fer-la servir i d’això s’ha encarregat Núria.

També han continuat el dia parlant i gestionant les diferents còpies de seguretat al núvol. Hi ha persones que volen tenir una còpia de les fotos del mòbil, altres que no, altres que volen guardar una còpia dels contactes de l’agenda, o de les aplicacions instal·lades al telèfon, etc.

I encara hi ha més… Des d’un ordinador, han après a tancar la sessió en qualsevol dels dispositius en què estigui iniciada, a localitzar el mòbil sempre i quan tingui la ubicació activada i a fer-lo sonar per trobar-lo, molt útil quan no saps a quina part de la casa te l’has deixat.

Si vols informació sobre els tallers, envia un correu electrònic a telecentresf@gmail.com o truca al 93 685 80 24 (horari d’atenció: 10 a 14 hores).

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.