Els alumnes acaben la setmana contents i havent assolit força objectius formatius.

Divendres, 4t dia de formació dels participants en les accions en marxa del Pla d’Inclusió Digital, impulsat i organitzat per l’Ajuntament de Sant Feliu amb la col·laboració i el suport de l’entitat d’economia social i solidària Solidança, com a encarregada de la part formativa.

Els i les alumnes d’informàtica bàsica han continuat una estona cada dia amb una part de mecanografia per incrementar la destresa i agilitat amb el teclat. Ahir a més, van passar per sobre del mon de la tramitació electrònica parlant de diferents identificacions digitals com el DNI electrònic, l’idCAT o la Cl@ve, entre d’altres.

Avui també han estat “jugant” amb el Google Maps aprenent a cercar llocs, a configurar una ruta des d’un punt d’inici i fent servir el Street View per tenir una vista a peu de carrer del lloc.

El taller de dispositius mòbils continua agradant molt als participants. Com que WhatsApp és una de les eines més utilitzades avui dia i interessa a tothom, el dia d’avuí l’han dedicat a aquesta aplicació. Han parlat de la seva descàrrega i instal·lació en el cas que es canviïn de mòbil, de diferents ajustos i han après també a fer una trucada per WhatsApp a través d’Internet. Una opció molt recomanable en cas d’anar a algun país fora de la Unió Europea (com Andorra o ara també Londres) i voler trucar a algun familiar o amic.

Raysa és una de les alumnes de la formació de mòbils, però ja va fer amb nosaltres informàtica bàsica al juny. Per això hem volgut parlar amb ella perquè ens doni la seva opinió sobre aquestes accions amb un parell de preguntes:

  • Raysa, com valores en general les accions que l’Ajuntament inclou dins el Pla d’Inclusió Digital?
    • Ho trobo fantàstic. Penso que sempre es poden aprendre coses noves i reciclar coneixements, i que l’Ajuntament de Sant Feliu pensi en la seva ciutadania oferint aquest tipus d’accions, és genial.
  • En quant a la pròpia formació en sí, quines coses ens vols comentar?
    • Pot semblar exagerat però, m’encanta! Estic aprenent un munt de coses interessants que puc fer amb el mòbil i sense gaires complicacions. Felicito a Núria, la formadora, ja que ensenya molt, però que molt bé. Està sempre disposada a ajudar i si alguna cosa no la té clara, la busca i al dia següent t’ho explica. Un 10!

Seguim la setmana vinent, bon cap de setmana!

Si vols informació sobre els tallers, envia un correu electrònic a telecentresf@gmail.com o truca al 93 685 80 24 (horari d’atenció: 10 a 14 hores).

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.