Comencen les dues últimes formacions abans de les vacances, informàtica bàsica i dispositius mòbils.

Ahir dimarts van iniciar-se les darreres formacions abans de l’aturada de les vacances. Informàtica bàsica és una d’elles, un taller amb contingut molt complet com ús de l’ordinador, navegació, correu electrònic, ofimàtica, núvol, etc. L’altre taller és el de dispositius mòbils, formació que va agradar molt l’anterior vegada que es va fer.

A la formació d’informàtica, han començat parlant de conceptes generals i practicant una mica de mecanografia amb exercicis molt dinàmics. També han estat treballant amb el correu electrònic com enviar correus, respondre a un o més remitents, reenviant-los a altres destinataris, etc.

Aquí, practicant amb el Gmail, veiem a en Víctor, qui ens ha explicat que tot i que sap fer anar l’ordinador de forma bàsica, sempre s’acaba perdent i han d’acabar ajudant-lo, sobretot quan es tracta de seguir passos amb diverses pantalles com el tràmit de renovar la demanda del SOC, per exemple. Conclou que aquest taller d’informàtica bàsica li va genial!

A la formació de dispositius mòbils, el primer dia van fer un test inicial per adaptar els continguts al nivell individual i grupal i una petita pluja d’idees o brainstorming de les coses que els hi agradaria aprendre.

Aquest segon dia s’han posat més en marxa començant per com connectar-se al Wi-Fi i continuant amb diferents aplicacions com Google Lens. Amb aquesta app han estat descobrint com escanejar codis QR, traduir textos escrits en altres idiomes, escanejar fotos o documents i trobar-los ja retallats i una altra utilitat que han practicat amb aquesta aplicació és la de identificar plantes i animals.

A Petra, la dona de la dreta de la següent imatge, li ha agradat molt aquesta funció ja que diu que acostuma a caminar per muntanyes i boscos i així pot identificar de seguida les plantes que es troba.

Aquests dos tallers els imparteix Núria Hernández, la formadora de Solidança que ja vam conèixer el passat mes de juny.

Si vols informació sobre els tallers, envia un correu electrònic a telecentresf@gmail.com o truca al 93 685 80 24 (horari d’atenció: 10 a 14 hores).

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.