Darrer dia dels tallers de capacitacions bàsiques d’ofimàtica i inserció laboral.

Avui dilluns han finalitzat les dues formacions iniciades el passat 8 de juliol en les que s’han format diverses persones en ofimàtica i inserció laboral, tallers dins el Pla de formacions en habilitats i competències digitals bàsiques.

Recordem que aquests tallers del Pla d’Inclusió Digital, tenen per objectiu millorar l’accés a eines digitals i facilitar la capacitació de la ciutadania en el seu ús, tot reduint aquesta escletxa que pateix gran part de la nostra societat, especialment els col·lectius més vulnerables.

Després d’haver estat aprenent i practicant diferents tasques i utilitats del processador de textos, del full de càlcul i de les presentacions, aquest últim dia els/les alumnes l’han dedicat al correu electrònic i a la gestió d’arxius i carpetes, que no hem d’oblidar que també forma part del món de l’ofimàtica. Han après també a pujar i baixar-se documents i arxius al núvol, Google Drive en aquest cas, així com compartir-los amb altres persones.

Al torn de inserció laboral, han enllestit les pautes necessàries per a fer un bon currículum, han plantejat, per a qui no ho tenia encara, la creació i l’ús de perfils professionals a diferents xarxes socials i portals de cerca de feina com Infojobs, Twitter, Linkedin, etc.

També han estat avui mateix amb les cartes de presentació tant per a una autocandidatura, com per a una oferta concreta. Els i les assistents ja disposen de moltes eines, suficients per poder començar un pla de cerca de feina.

Si vols informació sobre els tallers, envia un correu electrònic a telecentresf@gmail.com o truca al 93 685 80 24 (horari d’atenció: 10 a 14 hores).

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.