Processador de textos, currículums, full de càlcul, Canva i molt més.

Fa quatre dies que vam començar les formacions en ofimàtica i inserció laboral, i a la meitat dels tallers, els i les alumnes ja han après diverses coses que, dit per ells mateixos, abans no sabien ni per on començar.

Han practicat bastant el processador de textos de programaris diferents, tot comparant-los i entenent que les funcions i utilitats essencials són les mateixes a tots per molt que canviïs de programa com el Word de Microsoft, el Writer de LibreOffice o el Document de Google.

També estant treballant ja amb diferents fulls de càlcul, primer familiaritzant-se fent petites operacions bàsiques, però també pràctiques més complexes com la simulació d’una comptabilitat bàsica de l’any sencer d’una casa. A la imatge veiem a l’Alexandra, i a la seva pantalla els càlculs dels quals n’ha creat després gràfics de barres.

En el taller d’inserció laboral segueixen amb els currículums, que dona per molt. Fins i tot alguna persona l’ha creat de zero en un document senzill i José, el formador, l’està ajudant a passar-ho a una plantilla més destacada visualment.

Aquesta formació també l’estan fent joves del centre Mirabolà. Alguns d’ells no fa gaire que han redissenyat el seu cv millorant-lo, per això han començat a donar-se d’alta a portals de cerca de feina com per exemple Infojobs. Ara toca anar completant el perfil emplenant totes les dades personals, acadèmiques i professionals.


Per a més informació sobre els propers cursos, envia un correu electrònic a telecentresf@gmail.com o truca al 93 685 80 24 (horari d’atenció: 10 a 14 hores).

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.