Continuem amb les formacions del Pla d’Inclusió Digital

Ahir dilluns van començar a formar-se catorze persones més en dos cursos nous del Pla d’Inclusió Digital, set en XARXES SOCIALS i les altres set en DISPOSITIUS MÒBILS, cursos que s’imparteixen fins el proper 7 de juliol.

En el curs de xarxes socials, els/les alumnes estan ampliant coneixements i destresa en l’ús d’aquestes com Facebook, Instagram, WhatsApp o Linkedin entre d’altres. José Gaya, el formador, ha començat parlant de la seguretat, tant de les contrasenyes, com de la navegació per Internet i de la pròpia xarxa social en qüestió. Han començat a descobrir una mica les diferències i utilitats entre cadascuna d’elles.

En la formació específica de dispositius mòbils, ja el primer dia han après que hi ha diferents sistemes operatius com Android o iOS, han configurat un avís d’emergència SOS amb missatge inclòs i han començat a tocar els diferents ajustos dins d’una trucada de telèfon.

Hem volgut saber personalment d’on ve l’interès en participar en aquestes formacions, concretament hem parlat amb Luis Alvarado del curs de xarxes socials, que ens explica el següent: “va ser a través de Mercè Solé, tècnica del programa de persones discapacitades, que vaig saber l’existència d’aquest Pla i d’aquests cursos, els quals vaig veure molt adients i molt interessants. Com actualment tinc força temps lliure em vaig apuntar sense pensar-m’ho, per així estar ocupat refrescant conceptes i aprenent de nous”.

Si vols més informació sobre els propers cursos, envia un correu electrònic a telecentresf@gmail.com o truca al 93 685 80 24 (horari d’atenció: 10 a 14 hores).

Un pensament sobre “Continuem amb les formacions del Pla d’Inclusió Digital

  1. Retroenllaç: Comencen les dues últimes formacions abans de les vacances, informàtica bàsica i dispositius mòbils. | Sant Feliu Innova

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.