Descobrint l’App Inventor!

Les activitats educatives per a aquest curs 2016-2017 proposades pel Projecte municipal Sant Feliu Innova, juntament amb el departament d’Educació de l’Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat cada vegada augmenten més el nivell de dificultat.

Aquesta vegada, els petits programadors de les nostres escoles s’han enfrontat a la creació d’aplicacions per Android a través de la plataforma App Inventor. L’App Inventor és un software creat pel MIT, l’Institut de Tecnologia de Massachusetts (els mateixos que van desenvolupar el software Scratch, per la creació de videojocs, que també els nostres mini programadors van superar amb èxit).

Collage App Inventor

En aquestes sessions, preparades per a dos nivells educatius diferents, els alumnes de tercer d’ESO de l’escola Mare de Déu de la Mercè han après en profunditat les diferents eines de disseny i els blocs de programació per poder començar a crear els prototips de les seves idees més tecnològiques.

Per altra banda, els alumnes de tercer de primària del CEIP Arquitecte Gaudí, sense res a envejar als seus companys més grans, han pogut crear un petit joc de pilota en format app (un Ball Bounce), amb el que dirigiran l’esfera per tota la pantalla, reaccionant aquesta a la força amb la qual llisquin els dits.

Amb aquesta activitat, el Punt TIC finalitza per aquest semestre la seva activitat amb les escoles! En total, més de 200 alumnes de les escoles i instituts municipals han passat per les nostres instal·lacions per aprendre a programar o a protegir-se a la xarxa!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.