Comença a arribar bon temps i també les noves formacions als punts TIC!

Què? Encara no saps quina és la nova oferta formativa en eines digitals que et proposem per al mes de març? Doncs no t’ho perdis perquè tenim de tots els gustos i colors. Aprofita!

cartel-febrero-marzo

  • No t’enfonsis: navega per la xarxa!: Un curs per a tots aquells que saben el més bàsic i tenen ganes de més. En aquestes sessions us transformarem en uns  experts de la xarxa i aprendrem tot allò que ens pot oferir Internet més enllà de les imatges de Google. Si estàs interessat, el curs es realitza els dimarts i dijous d’11:15 a 12:45 hores, inici 7 de març fins al 30 de març (7 sessions).
  • Android II: el sistema operatiu smartphone més popular! És la segona part del curs “Android” que vàrem realitzar durant el mes de febrer. Els nostres usuaris aprendran noves tècniques de configuració i apps per deixar de banda el “respecte” que ens pot donar la iniciació en el món dels smartphones. Tots els divendres de 9:30 a 11 hores, del  10 de març al 31 de març (4 sessions).
  • Tractament de fulls de càlcul: EXCEL mitjà. Continuació del curs “Excel bàsic” del qual els nostres usuaris ja són gairebé uns experts en aquest programa, aprendran a fer coses amb una dificultat superior, així com gràfics, fórmules… Dilluns i dijous de 15:30 a 17:00 hores, del 6 de març al 30 de març. (8 sessions)
  • Marketing 3.0: Optimització del teu negoci i disseny de publicitat. En aquest curs, seguirem aprenent els fonaments del marketing digital, a més a més de diferents tècniques de disseny gràfic i de vídeo per poder fer arribar els nostres continguts d’una forma original i innovadora al nostre públic. Tots els dilluns i dimecres de 18:30 a 20 hores, inici 6 de març fins al 29 de març (7 sessions).

Com sempre, posem també al teu abast els serveis habituals, com un espai obert d’accés lliure/aula d’estudi per tal que puguis fer ús lliurement dels nostres dispositius amb el suport d’un dinamitzador i tinguis un espai destinat als estudis, ja que la biblioteca està en obres d’ampliació. Tots els dimarts de 17:30 a 19 h, dimecres d’11 a 13 h, dijous de 18.30 a 20 h i tots els divendres d’11:15 a 13 h al Punt TIC Palau Falguera.

A més a més, també t’oferim un servei de tutories individualitzades i personalitzades on resoldrem els teus dubtes; això sí, per accedir a aquest servei, primer hauràs de demanar hora i explicar-nos el teu problema, així nosaltres ens ho podrem preparar per donar-te la solució més adient. Les tutories es realitzaran els dimecres de 16 a 18 h al Punt TIC Palau Falguera amb cita prèvia.

Si estàs interessat/da en alguna de les nostres formacions truca’ns al: 93 666 61 80 o envia’ns un correu a telecentre@santfeliu.cat o apropa’t al Punt TIC Palau Falguera.

No ho dubtis més i forma’t al punt TIC!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.