Un 2017 molt educatiu al Punt TIC Palau Falguera!

Al Punt TIC Palau Falguera seguim preparant i realitzant les activitats educatives que ofereix el Projecte Municipal Sant Feliu Innova, de la regidoria de Noves Tecnologies de l’Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat juntament amb el Departament d’Educació, a les escoles i instituts del nostre municipi en matèria TIC i innovació tecnològica i educativa.

Durant els darrers mesos de 2016 i els mesos de gener i febrer de 2017, ja han passat per les nostres instal·lacions diferents escoles; com els grups de 3er de Primària del CEIP Verge de la Salut per fer l’activitat Aula Digital I: Internet Segura, els passats 6 i 13 de febrer, amb un total de 50 participants, on els nens i nenes van aprendre els riscos de la navegació sense vigilància per la xarxa i com protegir la seva imatge, a més dels diferents tipus d’amenaces per als nostres dispositius digitals. Per comprovar que els petits havien aprés bé la lliçó; van jugar a un trivial sobre seguretat digital!

També, van realitzar aquesta mateixa activitat diferents cursos de l’Escola Nadal i els alumnes de 4rt de l’Escola Gaudí van passar pel nostre telecentre durant el gener, per realitzar una de les altres activitats que s’ofereixen, Aula Digital III: Introducció a l’Scratch, una plataforma de programació orientada a que els més petits (i aquells que no ho són tant) aprenguin les bases de la programació de jocs i l’animació digital. Durant aquestes sessions, els nostres “mini-programadors” van crear la seva pròpia versió del conegut joc PacMan!

collage

Encara tenim per endavant un munt de sessions programades amb les escoles i instituts, també amb una altra activitat orientada a la creació i el disseny d’aplicacions mòbils, Aula Digital IV: Introducció a l’AppInventor.

Estigueu ben atents i atentes perquè us anirem explicant novetats per a infants i joves en matèria digital!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.