Comença l’any amb nous cursos al Punt TIC!

Bon any nou a tothom!

Ja ha començat el 2017 i nosaltres tornem a estar aquí amb més formacions per vosaltres! Si voleu saber quines són, continueu llegint!

cartel-enero-febrero

  • SAP: SAP és una eina indispensable al món laboral administratiu, en aquest curs els usuaris veuran els diferents mòduls que conformen el software SAP, una eina que permet a les empreses administrar i gestionar els seus recursos. Dilluns i dimecres de 18:30 a 20 h, inici 23 de gener fins al 8 de febrer (6 sessions).
  • Microsoft Word bàsic: En aquest curs aprendrem a utilitzar l’eina més famosa d’escriptura, com canviar el tipus de lletra i tamany, com posar vinyetes, com subratllar un text… començarem des de zero, però en poques sessions ja serem uns experts! Cada dimarts i dijous d’11:15 a 12:45 h, inici 24 de gener fins 16 de febrer (8 sessions).
  • Microsoft Excel bàsic: El famós full de càlcul és l’eina utilitzada per les tasques comptables i financeres. En aquest curs aprendràs com funciona i tot el ventall de possibilitats que ens dóna, així com crear taules, portar un control de les teves despeses, aprendre a fer gràfics i moltes coses més! Els dilluns i dijous de 15:30 a 17 h, comença el 23 de gener fins al 16 de febrer (8 sessions).
  • Android: el sistema operatiu smartphone més popular! En aquest curs els usuaris aprendran de primera mà com configurar el seusmartphone, des d’allò més bàsic fins a administrar les seves aplicacions. Tots els divendres de 9:30 a 11 h, del 27 de gener al 17 de febrer (4 sessions).

Totes les formacions es realitzaran al Punt Tic Palau Falguera.

Com sempre, posem també al teu abast els serveis habituals, com un espai obert d’accés lliure/aula d’estudi per tal que puguis fer ús lliurement dels nostres dispositius amb el suport d’un dinamitzador i tinguis un espai destinat als estudis, ja que la biblioteca està en obres d’ampliació. Tots els dimarts de 17:30 a 19 h, dimecres d’11 a 13 h, dijous de 18.30 a 20 h i tots els divendres d’11:15 a 14 h al Punt TIC Palau Falguera.

A més a més, també t’oferim un servei de tutories individualitzades i personalitzades on resoldrem els teus dubtes; això sí, per accedir a aquest servei, primer hauràs de demanar hora i explicar-nos el teu problema, així nosaltres ens ho podrem preparar per donar-te la solució més adient. Les tutories es realitzaran els dimecres de 16 a 18 h al Punt TIC Palau Falguera amb cita prèvia.

Si estàs interessat/da en alguna de les nostres formacions truca’ns al: 93 666 61 80, envia’ns un correu a telecentre@santfeliu.cat o apropa’t al Punt TIC Palau Falguera.

 No ho dubtis més i forma’t al punt TIC!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.