Els Animadors de Treball als Barris s’examinen al Punt TIC!

Els Animadors/es Socioculturals del projecte Treball als Barris durant el seu període de formació a la Casa d’Oficis s’han estat formant periòdicament en temes digitals.

Fa uns mesos us informaven al nostre bloc que els deu nois i noies que conformen el grup van aprovar el nivell bàsic de l’Acreditació de Competències en Tecnologies de la Informació i la Comunicació de la Generalitat de Catalunya (ACTIC).

El passat dimecres 30 de novembre van submergir-se en un nou repte, examinar-se de la prova ACTIC nivell mitjà, van escollir el Punt TIC Palau Falguera del projecte municipal Sant Feliu Innova com a centre examinador per realitzar-la.

animadors-socioculturals

Dels 9 que es van examinar del grup 5 persones van aprovar el nivell mitjà , els altres de ben segur que tornaran a provar-ho més endavant i ho aconseguiran!.

Si tu també t’estàs preparant per la prova o tens pensat fer-ho, si necessites acompanyament o suport en el teu procés autoformatiu o simplemente, vols conèixer quina és la nostra disponibilitat per venir a examinar-te o que t’ajudem a resoldre qualsevol dubte relacionat amb la prova ACTIC, no dubtis en demanar-nos més informació posant-te en contacte amb nosaltres al correu telecentre@santfeliu.cat o bé presencialment al mateix Punt TIC Palau Falguera ( c/ Falguera,6).

T’ajudarem a aconseguir la teva qualificació d’APTE!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.