Novembre, quin bonic mes… per formar-te digitalment!

Com diu el nostre particular refranyer: novembre, quin bonic mes, que comença amb Tots Sants i acaba amb molts coneixements d’Internet!

Tornem, una vegada més, amb noves formacions tecnològiques als Punt TIC Palau Falguera i Torre del Roser. Aquesta vegada, amb una gran novetat: les nostres formacions passen a ser totalment subvencionades gràcies a l’Ajuntament de Sant Feliu, la Generalitat de Catalunya i el Servei d’Ocupació de Catalunya.

Per aquest novembre et portem quatre noves formacions que seguríssim que t’interessen:

cartel-oct-nov

FORMACIONS AL PUNT TIC TORRE DEL ROSER:

  •  Fotografía digital: Vols aprendre des de zero a fer servir les eines online més conegudes de retoc bàsic d’imatges digitals? Aquesta formació es per a tu! Cada dimarts i dijous d’11:15 a 12:45 hores, inici 10 de novembre fins al 29 de novembre (6 sessions).
  • Descobreix el PC i Internet: Aquest curs s’adreça als usuaris que volen tenir un primer contacte amb les TIC. Es comença per una introducció al PC (ratolí, teclat, carpetes i processador de textos), seguit d’una iniciació a Internet (navegació a pàgines web i correu electrònic). Apunta’t i descobriràs el munt de possibilitats que ofereixen les eines digitals. Dilluns i dimecres de 9:30 a 11 hores, inici 7 de novembre fins al 30 de novembre (8 sessions).

FORMACIONS AL PUNT TIC PALAU FALGUERA:

  • Univers apps: de l’ordinador a l’smartphone. Setmanalment, aprendrem tot el relacionat amb el sistema del nostre smartphone i/o tauleta. A més a més, cada setmana descobrirem una app nova per poder treure-li el màxim profit al nostre dispositiu. Cada divendres de 9:30 a 11 hores, inici 11 de novembre fins al 2 de desembre (4 sessions).
  • Marketing digital II: optimització 3.0 del teu negoci o marca personal. En aquesta continuació d’un curs anterior, seguirem aprenent els fonaments del marketing digital, a més a més de diferents tècniques de disseny gràfic i de vídeo per poder fer arribar els nostres continguts d’una forma original i innovadora al nostre públic. Tots els dilluns i dimecres de 18:30 a 20 hores, inici 7 de novembre fins al 30 de novembre (8 sessions).

Com sempre, posem també al teu abast els serveis habituals, com un espai obert d’accés lliure/aula d’estudi per tal que puguis fer ús lliurement dels nostres dispositius amb el suport d’un dinamitzador i tinguis un espai destinat als estudis, ja que la biblioteca està en obres d’ampliació. Tots els dimarts de 17:30 a 19h, dimecres d’11 a 13h, dijous de 18.30 a 20h i tots els divendres d’11:15 a 14h al Punt TIC Palau Falguera.

A més a més, també t’oferim un servei de tutories individualitzades i personalitzades on resoldrem els teus dubtes; això sí, per accedir a aquest servei, primer hauràs de demanar hora i explicar-nos el teu problema, així nosaltres ens ho podrem preparar per donar-te la solució més adient. Les tutories es realitzaran els dimecres de 16 a 18 h al Punt TIC Palau Falguera amb cita prèvia.

Si estàs interessat/da en alguna de les nostres formacions truca’ns al: 93 666 61 80 o envia’ns un correu a telecentre@santfeliu.cat o apropa’t al Punt TIC Palau Falguera.

No ho dubtis més i forma’t al punt TIC!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.