Lliurament de diplomes dels cursos de setembre i octubre!

Durant els mesos de setembre i octubre s’han realitzat diverses formacions en eines digitals al Punt TIC Palau Falguera i al Punt TIC Torre del Roser. Els alumnes s’ho han passat d’allò més bé i en finalitzar el curs, han rebut el seu diploma d’aprofitament, aquí els podeu veure!

Formacions realitzades a la Torre del Roser

No t’enfonsis: navega per la xarxa!

Un curs per a tots aquells que sabien el més bàsic i tenien ganes de més. En aquestes sessions els alumnes han après a moure’s per Internet amb més soltesa, coneixent l’ampli ventall d’eines que tenen al seu abast més enllà de les imatges de Google.

sdr

Tràmits digitals i compres a Internet.

Els tràmits digitals cada vegada son més necessaris a la nostra vida diària, ens permeten fer les nostres gestions en línia en molt poc temps i evitant així desplaçament innecessaris. Durant aquest curs, els alumnes han après a realitzar diversos tràmits: demanar hora al metge, extreure la vida laboral, comprar per Internet, entre altres tràmits relacionats amb l’administració pública. A més a més, han après a treure partit als seus certificats digitals i a navegar amb seguretat quan fan les seves compres online.

dsc_0292

Presentacions i vídeos animats.

Les presentacions i vídeos animats serveixen per fer els nostres projectes més atractius, durant aquest curs els alumnes han après a treure partit a diverses eines on-line i off-line. Primer van introduir-se en el món de les presentacions amb Power Point, més endavant van conèixer Prezi , una eina que permet fer les teves presentacions més dinàmiques que amb el Power Point. Per acabar el curs, van conèixer Poowtoon, un programa online que et permet fer vídeos amb animacions més enllà del Movie Maker.

cof

Formacions realitzades al Palau Falguera

Univers apps: de l’ordinador a l’smartphone.

Aquest curs està enfocat als dispositius portables com mòbils (smartphones) o tablets. Els alumnes ja saben com configurar els seus dispositius i resoldre els problemes més comuns. Però aquí no es queda la cosa, ja que han après un munt d’apps, el programari d’aquests dispositius. Des de CCleaner per netejar el dispositiu d’arxius innecessaris, fins a eines comunicatives com Whatsapp, Line o Skype.

dscf4352

Marketing digital: Optimització 3.0 del teu negoci o marca personal.

En aquest curs els alumnes han aprés els fonaments del marketing digital, a més a més de diferents tècniques i aplicacions que els permeten renovar el seu volum de clients. Es tracta de l’únic curs que encara no ha finalitzat però en un parell de sessions més, també rebran els seus diplomes!

p1020898

Si voleu més informació d’aquest o altres cursos podeu trucar al telèfon 93 666 61 80 en l’horari habitual de formacions (dilluns a divendres, matí i tarda), fer-nos una visita al c/ Falguera, 6 o bé enviar un correu electrònic a telecentre@santfeliu.cat

Esteu atents al nostre bloc perquè ben aviat us informarem de la nova oferta formativa del mes de novembre!

Recordeu que teniu a la vostra disposició també altres serveis com l’espai obert d’accés lliure/aula d’estudi per tal que puguis fer ús lliurement dels nostres dispositius amb el suport d’un dinamitzador i tinguis un espai destinat als estudis, ja que la biblioteca està en obres d’ampliació. Tots els dimarts de 17:30 a 19h, dimecres d’11 a 13h, dijous de 18.30 a 20h i tots els divendres d’11:15 a 14h al Punt TIC Palau Falguera.

A més a més, també t’oferim un servei de tutories individualitzades i personalitzades on resoldrem els teus dubtes; això sí, per accedir a aquest servei, primer hauràs de demanar hora i explicar-nos el teu problema, així nosaltres ens ho podrem preparar per donar-te la solució més adient. Les tutories es realitzaran els dimecres de 16 a 18h al Punt TIC Palau Falguera amb cita prèvia.

Vols ampliar els teus coneixements en eines digitals?

Forma’t amb nosaltres!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.