Arrenquen noves formacions als Punt TIC!

Diem adéu a les vacances amb les piles renovades i amb nous cursos que començaran a finals de setembre als Punt  TIC municipals. Com ja sabeu, ara les noves formacions es fan a dos Punts TIC diferents, al Punt TIC Palau Falguera i al Punt TIC Torre del Roser, on ara mateix està ubicada també la biblioteca Montserrat Roig.

cartel-sept-octubre1

La setmana d’inscripcions presencials serà del 19 al 23 de setembre, es faran al punt TIC Palau Falguera. Si us interessa qualsevol curs i hi ha places disponibles, heu de portar una fotocòpia de la cartilla del banc o qualsevol altre document on surti el vostre nom i cognoms amb el número del compte bancari i omplir la fitxa d’inscripció per reservar la vostra plaça. Com sempre, els cursos complets estan subvencionats i tenen un preu simbòlic de 3,15€.

FORMACIONS AL PUNT TIC TORRE DEL ROSER:

  • Presentacions i vídeos animats. Si estàs interessat en el món de l’animació audiovisual i fer muntatges creatius amb fotografies familiars, aquesta formació t’interessa. Amb eines disponibles al nostre PC i d’altres online podrem fer creacions ben divertides. Un curs per conèixer eines més enllà de PowerPoint o Movie Maker.  Cada dimarts i dijous d’11:15 a 12:45 hores, inici 27 de setembre fins al 25 d’octubre (8 sessions).
  •   No t’enfonsis! Navega per la xarxa. Un curs per a tots aquells que saben el més bàsic i tenen ganes de més. En aquestes sessions us transformarem en uns  experts de les xarxes socials i aprendrem tot allò que ens pot oferir Internet més enllà de les imatges de Google. Si estàs interessat, el curs es realitza els dilluns i els dimecres de 9:30 a 11:00 hores, inici 26 de setembre fins al 24 d’octubre (8 sessions).
  • Tràmits digitals i compres a Internet. Demanar cita prèvia per fer-se el DNI, comandes, cita prèvia al metge, gestions amb l’administració o a la seu electrònica del nostre Ajuntament, seguretat i bones pràctiques a l’hora de tramitar i fer compres per Internet… Tot allò que necessites saber per evitar desplaçaments innecessaris. Cada dilluns i dijous de 15:30 a 17 hores. Inici el 26 de setembre fins al 24 d’octubre (8 sessions).

FORMACIONS AL PUNT TIC PALAU FALGUERA:

  •  Univers apps: de l’ordinador a l’smartphone. Setmanalment, aprendrem  tot el relacionat amb el sistema del nostre smartphone i/o tauleta. A més a més, cada setmana descobrirem una app nova per poder treure-li  el màxim profit al nostre dispositiu. Cada divendres de 9:30 a 11 hores, inici 30 de setembre fins al 21 d’octubre (4 sessions).
  • Marketing digital: Optimització 3.0 del teu negoci o marca personal. Com diu el refranyer, “renovar-se o morir”; en aquest curs aprendrem els fonaments del marketing digital, a més a més de diferents tècniques i aplicacions que ens permetran augmentar el nostre volum de clients. Endinsa’t en la era digital empresarial! Tots els dilluns i dimecres de 18:30 a 20 hores. Inici 26 de setembre fins al 24 d’octubre (8 sessions).

Com sempre disposem dels serveis més habituals, com un espai obert d’accés lliure/aula d’estudi per tal que puguis fer ús lliurement dels nostres dispositius amb el suport d’un dinamitzador i tinguis un espai destinat als estudis, ja que la biblioteca està en obres d’ampliació. Tots els dimarts de 17:30 a 19h, dimecres d’11 a 13h, dijous de 18.30 a 20h i tots els divendres d’11:15 a 14h al Punt TIC Palau Falguera.

A més a més, també t’oferim un servei de tutories individualitzades i personalitzades on resoldrem els teus dubtes; això sí, per accedir a aquest servei, primer hauràs de demanar hora i explicar-nos el teu problema, així nosaltres ens ho podrem preparar per donar-te la solució més adient. Les tutories es realitzaran els dimecres de 16 a 18h al Punt TIC Palau Falguera amb cita prèvia.

Si estàs interessat/da en alguna de les nostres formacions truca’ns al: 93 666 61 80 o envia’ns un correu a telecentre@santfeliu.cat o apropa’t al Punt TIC Palau Falguera.

No ho dubtis més i forma’t al punt TIC!

T’esperem!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.