Els Punts TIC tornen després de les vacances!

Després de les vacances, el Punt TIC  Palau Falguera i el Punt TIC Torre del Roser han tornat aquesta setmana amb les piles carregades per seguir oferint-vos formació en eines digitals per a tots i totes.

En anteriors entrades us vam informar de les formacions que es van portar a terme als Punt TIC durant el semestre de gener a juliol, formacions per a tots els nivells i de totes les temàtiques i aviat us farem arribar tota la nova informació per als propers mesos.

punttic-300x298

Si t’interessa realitzar algun curs per millorar les teves competències digitals, envia’ns un correu a telecentre@santfeliu.cat o truca’ns al telèfon 93 666 61 80. Si ho prefereixes, vine a fer-nos una visita, ens trobaràs al c/Falguera, 6 (al Punt TIC Palau Falguera).

Seguim mantenint la resta de serveis com l’accés lliure/aula d’estudi, d’aquesta manera pots fer us dels nostres dispositius amb el suport d’un dinamitzador i també tens un espai destinat als estudis. Pots disposar d’aquests serveis tots els dimarts de 17’30 a 19 h, dimecres de 11 a 13 h, dijous de 18’30 a 20 h i tots els divendres de 11’15 a 14 h.

Si tens dubtes digitals concrets, recorda que tens a la teva disposició el servei de tutories individualitzades on un dinamitzador t’ajudarà a resoldre’ls. Aquest servei està disponible tots els dimecres de 16 a 18 h, per sol·licitar-ho has de demanar cita prèvia trucant-nos o bé enviar un correu electrònic explicant el teu dubte breument.

Vols millorar les teves competències digitals? Format al Punt TIC

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.