Els cursos d’estiu s’acaben i el Punt TIC tanca per vacances!

Fa molta calor, d’això no hi ha cap dubte, però al Punt TIC Palau Falguera i Torre del Roser hem estat d’allò més bé fent les diferents formacions d’estiu en eines digitals i tenim proves d’això, un bon grapat de nous alumnes amb els seus diplomes, aquí els teniu a tots.

Excel avançat:

Un curs avançat on els alumnes han après a crear bases de dades amb Excel, importar d’Access les bases de dades, pàgines web i textos plans, ordenar i filtrar les bases de dades amb filtres avançats, crear llistes de subtotals amb diferents fórmules com per exemple mitjanes, sumes, etc. Crear macros amb la gravadora i una mica de Visual Basic for applications, per últim crear taules dinàmiques i gràfics dinàmics.

Excel

SAP:

El curs del famós sistema SAP, indispensable avui en dia al món laboral administratiu. Els alumnes mitjançant un seguit de simuladors han après els diferents mòduls que conformen el programari SAP. Des de com instal·lar el software, passant pels diferents mòduls com SAP CRM per vendes, màrqueting i servei al client; SAP ERP per processos de compres, fabricació, finances, etc. També han après altres programaris semblants per veure les diferents opcions i comparar.

SAP

Univers Apps:

El curs enfocat als dispositius portables com mòbils (smartphone) o tablets. Els alumnes ja saben com configurar els seus dispositius i resoldre els problemes més comuns. Però no es queda aquí la cosa, ja que han après un munt d’apps (aplicacions), el programari d’aquests dispositius. Des de CCleaner per netejar el dispositiu d’arxius innecessaris, fins a eines comunicatives com WhatsApp, Line, Skype.

P1020895

Movie Maker:

Els alumnes d’aquest curs ja són uns cracks creant vídeos, ja que han après coses com: conèixer la interfície del programa Movie Maker,  importar i editar vídeos, fotografies i àudio, conèixer els elements que necessita l’ordinador per poder editar vídeos, efectes i transicions entre les imatges i per últim, un cop hi han sabut com va l’eina, cadascun dels alumnes ha creat la seva obra audiovisual.

Movie maker

Descobreix el PC i Internet:

Un curs amb alumnes que mai havien agafat un ordinador o molt poc i volien aprendre i enfonsar-se en el meravellós món de la informàtica i Internet, ja que avui en dia moltes coses quotidianes com fer tràmits, compres o consultar l’enciclopèdia o les notícies es fan a través d’aquest medi. I podem dir que ara ja són uns experts en el tema. Utilitzen el ratolí i el teclat amb força habilitat, naveguen per l’escriptori del sistema operatiu com peixos a l’aigua, coneixen les icones i tipus d’arxius més importants com les famoses carpetes, i utilitzen Internet amb els navegadors Google Chrome i Mozilla Firefox per cercar informació amb Google ja siguin pàgines web, imatges o vídeos.

Iniciació

Un cop ja finalitzats els cursos, tanquem el Punt TIC, tant el Palau Falguera com la Torre del Roser tot el mes d’agost per vacances d’estiu. Però tranquils que tornarem al setembre, concretament el dia 5, amb energies renovades i moltes formacions per tots vosaltres. També recordar-vos que tants els accessos lliures com les tutories estaran disponibles fins a finals de juliol.

Si voleu més informació podeu trucar al número 93 666 61 80 en l’horari habitual de formacions (dilluns a divendres, matí i tarda), fer-nos una visita al c/Falguera,6  o bé enviar un correu electrònic a telecentre@santfeliu.cat.

Que passeu unes bones vacances d’estiu i fins aviat!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.