Un estiu ple d’activitats digitals al Punt TIC Palau Falguera

La calor ha arribat, però les inquietuds de la ciutadania per seguir formant-se no s’acaben. Hem començat un estiu ple de formacions per a tothom, independentment del nivell en competències digitals dels usuaris.

Cartel junio-julio

Aquests són els cursos que es porten a terme al Punt TIC Palau Falguera al juny i al juliol!

  • Descobreix el PC i Internet: Aquest curs s’adreça als usuaris que volen tenir un primer contacte amb les noves tecnologies, Es comença per una introducció al PC (ratolí, teclat, carpetes i processador de textos), seguit d’una iniciació a Internet (navegació a pàgines web i correu electrònic).
  • Movie Maker: Què millor que a l’estiu per formar-se en l’edició de vídeo. Captures imatges de les teves vacances i després no saps què fer amb elles? Amb Movie Maker pots fer una peça de vídeo original i creativa. En aquest curs expliquem el funcionament d’aquesta eina per poder crear les teves pròpies peces audiovisuals.
  • Univers apps: En aquest curs els usuaris aprendran de primera mà com configurar el seu smartphone, s’iniciaran en l’ús d’aplicacions (Whatsapp, Line, Skype) i altres eines de comunicació.
  • SAP: SAP és una eina indispensable al món laboral administratiu, en aquest curs els usuaris veuran els diferents mòduls que conformen el software SAP, una eina que permet a les empreses administrar i gestionar els seus recursos.
  • Excel avançat: L’objectiu d’aquest curs és que els usuaris creïn una base de dades amb Excel i surtin del curs dominant l’eina creant filtres avançats, validar dades, importar/exportar dades d’Access, realitzar taules dinàmiques, gràfics, esquemes, etc.

Com veieu al Punt TIC no parem, si t’interessa realitzar algun d’aquests cursos envia’ns un correu a telecentre@santfeliu.cat o bé pots trucar-nos al telèfon 93 666 61 80.

Tornem al setembre i t’estarem esperant!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.