Els Animadors/es de Treball als Barris s’examinen al Punt TIC!

Ahir, dimecres 25 de maig a les 13 h, els Animadors/es Socioculturals de la Casa d’Oficis de Treball als Barris, van examinar-se de la prova ACTIC al Punt TIC Palau Falguera del Projecte municipal Sant Feliu Innova.

IMG-20160525-WA0003IMG-20160525-WA0000

 

Els deu nois i noies que conformen aquest any el grup, porten preparant l’examen amb la Cristina Pareja, dinamitzadora digital i docent TIC del projecte Treball als Barris, des de l’inici de la Casa d’Oficis al gener i fa unes setmanes, van escollir el nostre centre com a centre examinador a l’hora de fer la seva inscripció i reserva a la prova.

IMG-20160525-WA0001

Tots, van aconseguir ser aptes al nivell bàsic i obtenir la corresponent Acreditació de Competències en Tecnologies de la Informació i la Comunicació de la Generalitat de Catalunya. El seu proper objectiu, és aconseguir aprovar també l’examen de nivell mitjà d’aquí a uns mesos. Quan estiguin preparats, tornaran al nostre espai a posar-se de nou a prova amb la mateixa actitud positiva que ho van fer ahir.

IMG-20160525-WA0002

Si tu també t’estàs preparant per la prova o tens pensat fer-ho, si necessites acompanyament o suport en el teu procés autoformatiu o simplement, vols conèixer quina és la nostra disponibilitat per venir a examinar-te o que t’ajudem a resoldre qualsevol dubte relacionat amb la prova ACTIC, no dubtis en demanar-nos més informació posant-te en contacte amb nosaltres al correu telecentre@santfeliu.cat o bé presencialment al mateix Punt TIC Palau Falguera (c/Falguera, 6).

T’ajudarem a aconseguir la qualificació d’APTE!

Un pensament sobre “Els Animadors/es de Treball als Barris s’examinen al Punt TIC!

  1. Retroenllaç: Els Animadors de Treball els barris s’examinen d’ACTIC al Punt TIC Palau Falguera | Sant Feliu Innova

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.