Neix el Code Club Sant Feliu!

Neix el primer Club de codificació i programació de la nostra ciutat i ho fa de la mà de tres agents molt coneguts; la Biblioteca Montserrat Roig, l’Associació santfeliuenca CRIDEM Educa i el projecte municipal Sant Feliu Innova.

cartel Junio

Però, abans de posar-nos en matèria; sabeu que és un Code Club? Un Code Club és una comunitat de programació per a nens i joves, que es nodreix de voluntaris que aporten el seu coneixement i les seves ganes de crear i organitzar diferents activitats en un entorn tecnològic. Té origen britànic, encara que aquesta iniciativa s’ha estès per tot el món, on hi ha actualment, més de 800 clubs.

Aquí a Catalunya, tampoc ens quedem enrere, ja que tenim una xarxa pròpia de Code Clubs; el CodeClubCat, amb més de 57 clubs creats; la gran majoria a escoles i biblioteques.

El Code Club Sant Feliu iniciarà la seva activitat el dia 2 de juny, cada dijous en horari de 17.30 a 19 h, situat a la segona planta de la Torre del Roser (carrer Joan XXIII, 14). Es tracta d’una activitat gratuïta dirigida a infants d’entre 8 i 12 anys amb l’objectiu que puguin aprendre a desenvolupar aquesta branca informàtica que tant futur té. Com diuen els creadors d’aquesta iniciativa “Aprendre a programar no només és útil per als nens que volen dedicar-s’hi de grans, sinó que també pot ajudar a desenvolupar altres habilitats com la resolució de problemes, el raonament lògic o contribuir a altres ciències com les matemàtiques. A més a més, programar pot ser molt divertit!“.

La filosofia dels Code Club, especialment el nostre, és estimular la creativitat i l’aprenentatge autònom dels nens i dels joves a partir del treball col·laboratiu i el pensament computacional, a més de fomentar el pensament crític i incentivar les vocacions científico-tècniques entre els infants.

Si ens voleu conèixer, no dubteu en passar-vos el pròxim dimecres 25 de maig per la Torre del Roser, de 17.30 a 19.30 h. Farem una Jornada informativa de portes obertes per presentar aquest Code Club Sant Feliu i dues iniciatives més que hi estaran molt relacionades; el nou Club Media i el Club Makers.

Si necessites més informació, també pots trucar-nos al 93 666 61 80 o enviar un correu a codeclubsantfeliu@gmail.com

No t’ho pensis i vine amb la canalla; us esperem!

Un pensament sobre “Neix el Code Club Sant Feliu!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.