ACTIC a l’escola!

Les darreres setmanes, l‘Alejandro Taxonera, dinamitzador digital, i la Cristina Pareja, representant de CRIDEM Educa i encarregada de la gestió del Punt TIC Palau Falguera del Projecte Municipal Sant Feliu Innova, han realitzat sessions informatives d’ACTIC (Acreditació de Competències en Tecnologies de la Informació i la Comunicació) als alumnes de 4t d’ESO de l’escola Mare de Déu de la Mercè.

P1020854

L’objectiu d’aquesta activitat ha estat endinsar-los al món de la certificació en tecnologies que ens ofereix la Generalitat de Catalunya per a millorar la seva ocupabilitat i futur professional, un cop acabats els seus estudis obligatoris.

 En aquestes sessions d’una hora de durada, s’ha explicat als alumnes en què consisteix la prova, quines possibilitats ens ofereix tenir el certificat d’ACTIC, on trobar el material formatiu per preparar-se per l’examen, com és la prova i el tipus de preguntes que poden trobar… i un munt de coses més relacionades amb els requisits, taxes, descomptes, bonificacions, centres disponibles i procediments d’inscripció i pagament per fer la prova.

P1020847

Des del Punt TIC Palau Falguera, estem encantats d’haver pogut desenvolupar aquesta activitat i apropar encara més el món tecnològic als joves, que requeriran saber fer-ne un ús adient i exhaustiu en un futur molt pròxim.

P1020852 P1020857

 

Moltes gràcies Mercedàries!

 Fins aviat!

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.