Gabriel Cano, responsable de comunicació digital de la Monty!

 

Durant el mes de març, al Punt TIC Palau Falguera vàrem realitzar el curs “Marketing Digital: optimització 3.0 del teu negoci o marca personal” i hem volgut aprofitar l’ocasió per entrevistar a un dels nostres participants; ell és en Gabriel Cano. En Gabriel, és el responsable de l’àrea de comunicació d’una de les empreses santfeliuenques més internacionals, la Monty.

En aquesta entrevista, que podeu llegir a continuació, hem volgut saber com és el seu treball i la seva experiència al Punt TIC, a més de demanar-li algun consell com a professional del marketing.

Gabriel Cano

Quines tasques desenvolupes a la empresa Monty?

M’encarrego de gestionar la web corporativa i les xarxes socials. Òbviament, això implica la creació de contingut de qualitat, fotografia, creativitat i consecució d’objectius. Totes i cadascuna de les accions que es duen a terme estan prèviament planificades amb l’objectiu de posicionar la marca i vetllar per la bona salut d’aquesta a nivell digital.

Per què vas decidir apuntar-te a aquest curs del Punt TIC?

Renovar-se o morir (laboralment, és clar…). Sembla un tòpic, però és la realitat. La tecnologia evoluciona molt ràpid i en aquest sector sempre s’ha d’estar alerta i amb predisposició a aprendre. Cada dia apareixen nous conceptes i és imprescindible estar atent a qualsevol novetat.

Els cursos del Punt TIC són molt dinàmics on la gent pot interactuar i és aquí, amb l’aportació de tot el grup, on més s’aprèn.

Creus que els coneixements adquirits en aquest curs et seran útils per al teu desenvolupament professional a l’empresa? Com?

I tant! gràcies a aquest curs he vist casos d’èxit on empreses han aconseguit situar-se en el mapa amb senzilles accions de marketing com la creació de vídeos virals, sense pràcticament cost. Únicament cal tenir imaginació i ganes d’arriscar.

A Monty ja pensem en un seguit d’accions que segurament donaran molt de sí i crearan tendència en el sector.

I per al teu perfil professional?

Segur que sí. Al meu perfil de Linkedin ja figura aquest curs.

Com valores que el Punt TIC ofereixi aquest tipus de cursos per millorar les competències digitals en l’àmbit professional?

És fantàstic i molt necessari. Avui dia en qualsevol àmbit laboral és necessari tenir coneixements d’informàtica. És imprescindible assolir una base sòlida partir de la qual una persona amb accés a Internet pugui cercar per sí sola la millor solució a un determinat problema.

Que els hi diries a totes aquelles persones que es volen introduir al món del marketing digital?

Els hi diria que és una feina molt divertida i sacrificada alhora. Cal tenir el cap molt ben moblat i conèixer perfectament el sector en el que s’hi treballa. En el meu cas, hi dedico un bon grapat d’hores a la setmana a analitzar el que fa la competència.

És important ser conscient que darrere d’aquest món idíl·lic s’amaguen mètriques i objectius que s’han d’aconseguir amb molt d’esforç. El fet d’incrementar el número de seguidors a les xarxes socials i els visitants a la web no és casual, hi ha un rerefons on els coneixements tècnics i la capacitat d’innovar i crear és fonamental. 

Gràcies al Gabriel per la seva predisposició i ja sabeu, si voleu saber-ne més sobre les formacions que desenvolupem al Punt TIC, mantingueu-vos informats als nostres canals digitals o bé a telecentre@santfeliu.cat i al 93 666 61 80.

Us esperem!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.